Un Elfo fa Possible la Mission d’investir-se Rei Infantil pel Carnaval de Roses 2016

Carnaval de Roses 2016
La Lourdes Padilla i en José Juárez amb la que serà una casa d'Elfo

La colla Mission Possible es vestiran d’Elfos en el seu regnat infantil de Carnaval

Carnaval de Roses 2016
La Lourdes Padilla i en José Juárez amb la que serà una casa d’Elfo durant el Carnaval de Roses

L’any passat, els membres de la colla Mission Possible, que s’estrenava al Carnaval de Roses, no sabien tenien massa clar de que anaven disfressats, un any després encara pitjor… “Era com un guerrer de fantasia, no sé que vau posar en l’article que vau fer l’any passat de la nostra colla”, coi, doncs vam posar el que vau dir. Ni més ni menys.

Sigui com sigui, la fantasia no ha marxat d’aquesta colla, ja que enguany representaran un altre personatge fantàstic, o, si més no, mitològic, com són els Elfos, “buscàvem una disfressa que fos més bé infantil, ja que enguany som els Reis Infantils”, ha explicat la Lourdes Padilla, una de les cap de colla de Missió Possible.

Així que si els Reis Infantils del Carnaval de Roses seran Elfos la seva carrossa representarà “una casa d’un Elfo”, ha dit en José Juárez, un altre membre d’aquesta colla, que ha afirmat que “la quota que paga cadascú és de 180 euros”, el que significa 20 euros més que l’any passat, quan cada membre de la colla Mission Possible van pagar 160, “amb els quals es pot menjar i beure durant els quatre dies de festa”.
Clar, una pujada que han hagut de fer, probablement, com a conseqüència de no haver gaudit d’una barraca per la Festa Major de Roses per haver recaptat uns diners destinats a sufragar les despeses del Carnaval, ja que les bases per tenir dret a una estipulen que s’ha “d’haver participat al Carnaval de Roses i haver-se inscrit a l’Ajuntament com a mínim en dues edicions, siguin o no consecutives”. Així, l’any vinent, si volen, els integrants de Mission Possible podran optar a una.

Divendres a descansar que dissabte hi ha més desfilada

Tant a Lourdes Padilla com a José Juárez les és ben igual que el divendres de Carnaval, després de la desfilada, no s’habiliti el port pesquer per acollir les carrosses, com s’ha fet els darrers anys, “nosaltres no parem el divendres al port, recollim perquè dissabte hi ha un altre cop desfilada, i els dissabte i diumenge si que parem”.

“Si no hi ha pares, no hi ha menors”

I si l’any passat en la seva estrena van ser 36 les persones que es van disfressar amb la Mission Possible, enguany seran 47 Elfos que desfilaran per l’Avda de Rhode de Roses durant la festa de disfresses, dels quals una vintena “són menors i tots amb els seus pares, si no hi ha pares no hi ha menors”, ha remarcat Juárez.

La nau és un pàrquing

“La nau no deixa de ser un pàrquing, i que costa tenir un cotxe en un pàrquing al mes?, doncs això és el mateix”, han respòs Padilla i Juárez davant la pregunta si els semblava bé de pagar 1.000 euros per tenir la carrossa durant tot l’any a la nau on estan guardades. Una pregunta plantejada degut a la queixa d’algunes colles que no pot permetre’s pagar aquest preu. Tot això, els dos membres de la Mission Possible han destacat que “l’Ajuntament hauria de subvencionar molt més a les colles”.