Els 17 equips del C.F. Base Roses es presenten per aquesta temporada de futbol 2015-16

C.F. Base Roses
Tots els jugadors i cos tècnic del C.F. Base Roses formant per fer una foto de grup

En total es van presentar gairebé 260 jugadors distribuïts entre els 17 equips de futbol que actualment té el C.F. Base Roses

C.F. Base Roses
Tots els jugadors i cos tècnic del C.F. Base Roses formant per fer una foto de grup

Normalment el C.F. Base Roses porta a terme la presentació de cada temporada de futbol l’1 de novembre. Però, al caure aquest dia en diumenge, dia de lliga, els compromisos de cadascú dels 17 equips del club en les seves respectives categories va impedir que se celebrés i s’ajornés per aquest passat 5 de desembre.

I aquest dissabte, a les instal·lacions municipals de La Vinyassa es va viure i veure una jornada intensa de futbol. Intensa perquè al matí el C. F. Base Roses va celebrar el III Memorial Manu Rodríguez, el qual va acabar a les dues del migdia. I després es va portar a terme la presentació de la temporada de futbol 2015-16 de tots els equips del club.

Una presentació d’una nova temporada de futbol que té com a principal objectiu “mantenir la categories del primer equip, que està a 2ª Catalana, de l’equip de Sèniors ubicat a la quarta Catalana i dels Juvenil i Cadet, que van pujar la temporada passada a 1ª Divisió, així com de l’Infantil i Alevins, que es troben a la mateixa categoria”, va manifestar Baldiri Ricart, president del C.F. Base Roses.

En total es van presentar 254 jugadors distribuïts en els 17 equips que té actualment el club, davant la presència del regidor d’Esports, Juan M. Fernández, Ferdy, el delegat de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, i els pares i mares de la majoria dels jugadors. L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va haver de marxar poc abans de la presentació degut a temes personals.

El delegat va destacar, dirigint-se als assistents, que “els pares heu de ser l’ànima reflexa dels vostres fills, per tant animeu-los el màxim durant els partits, però sobretot amb respecte als vostres nens, als rivals i, sobretot, als àrbitres, que poden fer-ho millor o pitjor, però si actuem amb educació farem del futbol un millor esport del que ja és”.

El regidor d’Esports de Roses va manifestar que “sóc conscient que al camp de La Vinyassa necessita treballs de manteniment, l’Ajuntament ho té previst i esperem poder portar-los a terme”. Una afirmació que va recollir el president del Club per assenyalar que “si l’Ajuntament ho té previst és que els treballs inclosos en el pressupost per l’any vinent”.

No li falta raó al president del C.F. Base Roses, només cal que el pressupost de l’any vinent s’aprovi.