Els 4 rosincs compleixin un dels seus objectius de la Transpyr: menjar-se un ‘xuletón’ a Aínsa

Transpyr Coast to Coast 2018

El 'xuletón' a Ainsa és una de les recompenses que té participar a la Transpyr per als quatre ciclistes de Roses

Els quatre components del Club Ciclista Roses tenen a tir de pedra arribar a Hondarribia i ho van celebrar ahir menjar-se un ‘xuletón’ per sopar

Transpyr Coast to Coast 2018
El ‘xuletón’ a Ainsa és una de les recompenses que té participar a la Transpyr per als quatre ciclistes de Roses

Els quatre ciclistes de Roses que participen enguany a la Transpyr Coast to Coast, Jano Martínez, Guerau Carrion, ‘Ani’ Díaz i Juan M. Fernández va viure ahir la segona etapa més curta i la més ràpida de la prova en no haver-hi tant desnivell de pujada, i on els tres primers es van ficar en un grup davanter “de 10 0 12 ciclistes, i uns quants d’aquests, entre d’ells en Jano, han començat a tirar i la resta l’hem passat magres per poder-los seguir”, va dir Díaz en arribar a meta.
Jano Martínez, que s’estrena a la prova va assegurar que “en quant a paisatges és increïble les panoràmiques que podem contemplar des de la bici, és una passada”, i en quant a la duresa de la Transpyr va afirmar, amb un xic de sorna, que “és molt dura, tant que de vegades he de pedalar amb les dues cames”.

I després de 136 km i disputar la crono del mig de l’etapa, on Martínez va fer tercer, Díaz onzè i Carrion tretzè van arribar sobre les 14:15 hores a Aínsa, per fer-ho una mica més tard Fernández, que amb la seva marxa no arribarà primer, però potser seria dels pocs de tots els participants de la Transpyr que, un cop arribats a Hondarribia, gosaria tornar cap a Roses en bicicleta. És un autèntic motor dièsel.

I en l’equador de la Transpyr els components del Club Ciclista Roses van assolir un dels seus objectius, no sabem si el principal, i que va ser cruspir-se per sopar un bon xuletón típic de les terres aragoneses.
Bones proteïnes i en bona quantitat les que van ingerir ahir per afrontar avui la cinquena etapa, la més curta, 130 km, de les 7 de les que composa la Transpyr i que els portarà fins a Jaca.