Roses Cultura

Els 8 candidats de Roses afronten amb optimisme el dia d’avui, dia de votacions de les eleccions municipals

Eleccions municipals 2023 a Roses
D'esquerra a dreta i de dalt a baix, l'ordre en que els candidats de Roses ha anat a votar

Els vuit candidats que opten a l’alcaldia de Roses han passat per les urnes aquest matí amb la sensació que els resultats afavoriran les seves propostes polítiques  

Entre vuit candidats que opten a l’alcaldia de Roses són els que els ciutadans han d’escollir durant el dia d’avui, 28 de maig, jornada de votacions de les eleccions municipals de 2023.

Decisió que han de prendre els vilatans i vilatanes de Roses i que decidiran el futur de la Vila durant els pròxims quatre anys.
I de les 11.347 persones que tenen dret a votar en un dels vuit col·legis electorals de la Vila, aquest matí ho han fet els 8 candidats, dels quals hem volgut conèixer quines són les seves sensacions en aquest dia d’eleccions on la protagonista és la democràcia, i això és el que han dit (respostes donades en l’ordre que han anat a votar):

Pere Gotanegra: “Quan en vam preguntar a les eleccions passades quines perspectives tenia vaig dir que molt bones perquè no teníem res, i vam treure 507 vots, i ara tot el que trèiem superior a aquesta xifra, serà benvingut, però crec que tindrem uns resultats lleugerament millor que al 2019, tot i que estarà tot molt fraccionat perquè hi ha molts de partits, per tant, s’haurà de tornar a fer pactes per governar”.

Manel Escobar: “tinc bones sensacions, avui és un gran dia per la democràcia perquè se celebren les eleccions municipals que són les més properes a la ciutadania, i l’encarem amb moltes ganes i il·lusió, i d’aquí unes hores sabrem quin és el futur del municipi de Roses i esperem al final del dia continuant tenint representació a l’Ajuntament de Roses”.

Fèlix Llorens: “les sensacions són bones, veiem com els veïns se’ns acosten i ens donen el seu recolzament, per tant, en aquest sentit són bones, però el principal és que aquesta jornada d’eleccions se celebri amb total normalitat, que tothom que vulgui pugui votar, i només queda esperar als resultats al vespre”.

Ignasi Mulleras: “tenim unes vibracions excel·lents, ens atura la gent pel carrer per donar-nos ànims i tal i com he dit i repetit durant tota la campanya avui serem la gran sorpresa de la nit electoral. Nosaltres tenim el cava preparat, d’altres que vagin preparant l’Almax”.

Sílvia Ripoll: “nosaltres hem treballat de fa molt de temps amb molts d’actes amb els exconsellers, hem parlat amb la gent, veïns i associacions, ens hem comunicat per les xarxes socials i estem molt contents de la feina feta i el resultat espero que sigui favorable a nosaltres, només faltaria”.

Joan Plana: “les sensacions, a ulls de tothom, són bones, però és igualment cert que fins aquest vespre no se sabrà el veredicte final dels ciutadans de Roses, però ara el que toca és animar a tothom que vagi a votar, a expressar la seva opinió, que es faci amb el civisme i normalitat que de moment està presidint aquesta jornada electoral i que estic segur que es farà durant tot el dia i, al final, al vespre, sabrem quina és aquesta opinió dels ciutadans sobre cap a on volen que vagi el poble els propers 4 anys. Nosaltres esperem tenir motius per poder-ho celebrar, però sigui quin sigui el resultat es tracta d’acceptar-ho, i  cadascú de nosaltres amb la representació que ens hagin donat intentarem fer tot el que estigui a les nostres mans per tal de millorar la vida de la nostra gent que, al final, és l’objectiu de tots”.

Josep Maria Martínez: “tenim unes sensacions molt bones, com les que hem tingut durant la campanya. Avui, però, els protagonistes són els ciutadans, els veïns que han d’exercir el seu dret a vot. El dia acompanya meteorològicament i el dia, la festa de la democràcia es consolidarà i, per això, vull fer una clama en que hi hagi molta participació, i des del punt de vista de la nostra agrupació les sensacions són molt bones, però haurem d’esperar al vespre”.

Samuel Caravaca: “des de bon matí la gent està anant a votar i això és positiu de cares a la gran jornada de la democràcia. Molta gent se’ns ha apropat per desitjar-nos sort i tenim la il·lusió que els resultats acompanyin al nostre partit, a Ciutadans”

Ara, com han dit alguns dels candidats, només cal esperar a la decisió dels ciutadans i ciutadanes de Roses per saber de totes les sensacions que tenen els vuit candidats, quines seran les que es faran realitat.