Els alumnes de 3er d’ESO del Centre Escolar Empordà se superen i recapten 1.200 € amb la seva desfilada benèfica

Desiflada benèfica de moda del Centre Escolar Empordà
La desfilada benèfica de moda dels alumnes del Centre Escolar Empordà va superar l'èxit d'edicions anteriors

Va ser la IV desfilada de moda benèfica en la que es van recaptar 200 euros més que l’any passat en solidaritat amb Càritas Roses

Fa quatre anys, la generació d’estudiants que llavors cursava 3er d’ESO al Centre Escolar Empordà van proposar al professor de Filosofia i de l’activitat Aprenentatge Per Servei (APS), Jordi Comas, fer una desfilada benèfica. “No vaig creure gaire en ells” -va reconèixer Comas- però es va dur a terme i ara ja en portem la quarta desfilada”.

Una quarta desfilada que “organitza la professora Rosa Carreras i en la que també col·laboren en la decoració i preparatius els alumnes dels Cicles Formatius” -va remarcar Jordi Comas- i que va tenir lloc aquest passat divendres al Teatre Municipal de Roses, convertit en una veritable passarel·la, “a través de la qual ensenya valors als joves estudiants ajudant a una entitat o ONG”, va dir el professor del Centre Escolar Empordà. 
Una activitat la d’Aprenentatge Per Servei que els alumnes han ajudat durant aquests quatre anys a diverses entitats social de Roses, com ara “Càritas, FADIR, la Fundació Roses Contra el Càncer, la Residència Pi i Sunyer i la Creu Roja”, va enumerar Jordi Comas.

I la desfilada de moda del passat divendres, com els dos anys anteriors va anar a benefici de Càritas Roses. Unes i uns estudiants de 3er d’ESO que van fer de models per lluir la roba que hi té aquesta entitat humanitària en el seu rober, El Botó d’Or, per tal demostrar que “aquesta roba és de qualitat i que es pot comprar, per això l’exhibeixen els alumnes en aquí, per demostrar-ho i treure prejudicis que puguin haver al respecte”, va afirmar Comas.

I entre el donatiu de l’entrada i el berenar que van organitzar els estudiants al mateix teatre es van recaptar 1.200 €, 200 més que l’any passat. Així, els alumnes 3er d’ESO i Cicles Formatius d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà se superen, any rere any, en el seu objectiu d’ajudar a Càritas Roses.

Una ajuda econòmica molt ben rebuda pel president de l’entitat, Enric Ferré, perquè per nosaltres, donada tota l’acció social que portem a terme és molt important aquest recolzament econòmic”, especificant que “tot l’import d’aquest diners els destinarem als diferents serveis que oferim a la ciutadania, com el d’acollida, el suport als infants i el que fem des del mateix rober de Càritas Roses”.

Cal destacar que durant el descans altres estudiants del Centre Escolar Empordà van delectar als assistents amb diferents coreografies de ball dirigides per l’Eva Bueno.