Els alumnes de 4art d’ESO de l’institut Illa de Rodes estrenen el musical ‘Mamma Mia’ al Teatre de Roses

Institut Illa de Rodes de Roses
Alumnes de 4art d'ESO que representaran el musical 'Mamma Mia'

Aquest divendres, estudiants d’ESO del centre educatiu rosinc s’endinsaran en el món de l’espectacle per representar al Teatre de Roses els musical ‘Mamma Mia’

Institut Illa de Rodes de Roses
Alumnes de 4art d’ESO de l’institut Illa de Rodes de Roses que representaran el musical ‘Mamma Mia’

L’obra que representaran, el proper divendres, 11 d’abril, a les 21 hores al Teatre Municipal de Roses,  un grup de nois i noies, alumnes de 4art d’ESO de  l’institut Illa de Rodes, és una adaptació de l’obra musical ‘Mamma Mia’, escrita per Catherine Johnson i basada en cançons del grup suec ABBA. Precisament, el seu títol prové d’una de les cançons més populars del grup, Mamma Mia, publicada el 1975.

Els joves estudiants representaran el musical  com activitat optativa de l’assignatura de  música del seu curs.

L’espectacle està codirigit per l’Assumpta Salellas i la Mireia Gibert, amb la col·laboració de la Marta Teixidó, encarregada de l’escenografia i l’Eva García, responsable de les coreografies. Totes quatre, professores de l’INS Illa de Rodes.

La recaptació de la representació de l’obra, que compta amb el suport de l’AMPA del centre educatiu i la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, anirà destinada a pagar el desplaçament i l’allotjament del mateix alumnat durant la Mostra de Teatre d’Instituts de Secundària de Blanes, on aquests alumnes actuaran davant altres instituts durant el mes de maig.
El donatiu de l’entrada és de 5 euros.

Sinopsi del musical ‘Mamma Mia’

Donna és la propietària d’un hotel a l’illa grega de Kalokairi on viu amb la seva filla Sofy. Aquesta està a punt de casar-se amb l’Sky però abans de fer-ho voldria saber qui és el seu pare ja que la seva mare no li ho ha dit mai.

La Sofy descobreix un diari de la seva mare on apareix el nom de tres possibles candidats a la paternitat i decideix convidar-los al casament sense que ningú més ho sàpiga.

L’arribada de les amigues de la mare i la filla, juntament amb els tres possibles pares crearà tot un seguit d’embolics que enganxen ràpidament l’espectador.