Els alumnes dels instituts de l’Alt Empordà poden presentar les seves candidatures als Premis Emprenedors 2016

Premis Emprenedors 2016

L’edició dels Premis Emprenedors d’enguany impulsa la presència dels alumnes dels instituts de la comarca

Premis Emprenedors 2016Els premis Emprenedors tenen l’objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

I per vuitè any consecutiu l’Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), el Setmanari Empordà i Associació Fòrum Imagina organitzen una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà, dels quals s’ha fixat la data per presentar les candidatures, sent el 18 de març l’últim dia.

Per aquesta edició els organitzadors han decidit augmentar la presència dels instituts de l’Alt Empordà, els quals disposen una categoria reservada per a ells, Premi Millor idea de negoci. Per fer-ho possible s’han organitzat xerrades amb emprenedors i empresaris a diferents centres de secundària i, fins i tot, una jornada de treball específica sobre els premis.

A més de la categoria destinada als estudiants de secundària, com ja és habitual el certamen inclou tres categories diferents més: Premi Jove Empresari (per a empresaris empordanesos menors de 42 anys); Premi Emprenedor (per a projectes que suposin la creació d’una nova empresa); i Premi a la línia de negoci innovadora (per a projectes engegats durant els darrers tres anys).

Els interessats a participar-hi poden consultar les bases dels guardons al web www.premisemprenedorsaltemporda.com.
Així mateix, es pot demanar més informació a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres (972 67 42 61 – promocioeconomica@figueres.org) i a l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (972 51 44 70 – promocio@altemporda.org).