Els Amics de les Arts ofereixen un espectacle acústic i intimista al setè concert de Sons del Món 2020

Festival Sons del Món 2020
Els Amics de les Arts a la Ciutadella de Roses

Els Amics de les Arts van presentar a la Ciutadella de Roses la seva gira acústica ‘Els dies més dolços’

“Hem vingut a fer-vos els dies més dolços”, així es van presentar Els Amics de les Arts a la Ciutadella de Roses, a l’inici del concert titulat precisament així, ‘Els dies més dolços’.

Un concert acústic que va néixer en el confinament, davant la impossibilitat de poder presentar el passat 20 de març el seu darrer disc, “per motius que ara no venen al cas la cosa no va poder ser, ni vam treure el disc ni vam començar la gira”.
Una gira a l’alçada del quart millor grup del món, “darrera la Shakira, la Beyoncé i la Rosalia, hem d’assumir que no som els nº1”, van dir els integrants de Els Amics de les Arts, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Dani Alegret, a mena d’explicació de l’espectacle que oferirien tot seguit.

I el que van oferir Els Amics de les Arts a la Ciutadella de Roses en el vuitè concert de Sons del Món 2020 va ser un bon grapat de les seves cançons populars, algunes demanades pels seus fans en ple confinament, com per exemple ‘L’Arquitecte’, una cançó lenta i reposada, com va esdevenir l’espectacle fins arribar a ‘La merda se’ns menja’, tema en que els músics van animar al respectable aixecar-se de les seves cadires per acompanyar la música amb les palmes. A partir d’aquí fins al final, Els Amics de les Arts, que van comptar amb la col·laboració en alguns cançons de la violoncel·lista Maria de Palol i la ballarina Idu Massa, van fer xalar als seus incondicionals.

A diferència de fa 6 anys, quan Els Amics de les Arts va tocar per primer cop a la Ciutadella de Roses dins el Festival Sons del Món penjant el cartell d’entrades exhaurides, ahir no van emplenar tot l’aforament. Potser perquè jugava el Barça a la Champions i molts van preferir veure el futbol. Però avui, podem assegurar que més d’un, i més de 30, si podessin tornar a enrere, haguessin emplenat la Ciutadella per gaudir del concert ‘Els dies més dolços’, gira en format acústic  que  Els Amics de les Arts finalitzarà el pròxim 3 d’octubre per, 13 dies després, iniciar la nova gira per presentar ‘El senyal que esperaves’.

Gira que estarà a l’alçada del grup que actualment són “el nº 4 del món després de Shakira, Beyoncé i Rosalia…”, Els Amics de les Arts.