Nadal a Roses

Els Amics han convidat als rusos per tornar a desfilar al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Els rusos, preparats per desfilar al Carnaval de Roses

Els rusos tornaran a ser presents al Carnaval de Roses, aquesta vegada de la mà de la colla Els Amics

Carnaval de Roses
Els rusos, preparats per desfilar al Carnaval de Roses

D’una sèrie de dibuixos animats passen a la plaça roja de Moscú. La colla Els Amics deixen de banda a la nina Rosie per disfressar-se de rusos “una disfressa que la vam decidir per votació amb tot els membres de la colla”, ha explicat José Manuel Bezares, Chepi pels amics.

Cada any hi ha una colla que es difressa de rusos o cosacos. Enguany li ha tocat el torn a la colla Els Amics, els quals han decorat la seva carrossa “amb les típiques torres de la plaça roja de Moscú”, ha dit en Chepi.

Aquesta colla va posar barraca per la festa major la qual cosa “algo ajuda”, però la majoria de les despeses es paguen “amb la quota de 125 euros que paga cada membre”, ha explicat José Manuel. També s’haurà d’afegir la subvenció de 250 euros que atorga l’Ajuntament de Roses, “quan es cobri, clar”.

Carnaval de RosesEls component d’Els Amics consideren justa la manera de decidir l’ordre de sortida, “tot i que una altra cosa és que m’agradi”, ha apuntat la cap de colla, Mari Carmen Sánchez, la qual considera que “totes les colles fem carnaval, per tant no s’ha de donar prioritat a unes per davant d’altres”.
També, Els Amics veuen positiu que es facin les desfilades de dissabte sense beure alcohol.

Els Jocs Olímpics de Sochi, Rúsia, van acabar fa uns dies, però tornarem a tenir als rusos entre nosaltres. Ara però, en lloc de veure’ls per la tele els tindrem a casa. Però, creiem que no faran tanta pinta d’esportistes. Es una impressió, només.