Els animals es queden sols a la seva 12ena Festa dels Animals de Roses

L’Associació dels Amics dels Animals de Roses, amb la seva presidenta al capdavant, Mercè Homs, viu per i per als animals.

Aquesta entitat rep una subvenció de l’Ajuntament de Roses amb la qual i afegit a la quota que cada soci paga l’any, 20 € pot portar a terme la seva activitat. Un acció dedicada a promocionar campanyes a favor dels animals, a fomentar la creació d’un centre d’acollida per a animals abandonats i a ajudar als animals que es troben en aquesta darrera situació, perduts o abandonats. Una Associació en la qual els seus membres treballen de manera voluntària i sense cap ànim de lucre.

Una de les activitats més tradicionals que organitza els Amics del Animals de Roses és la Festa dels Animals. Una reunió que es va celebrar al pàrking darrera de la Ciutadella i que serveix per fer amics entre els mateixos animals i els seus propietaris i passar una jornada divertida amb les seves mascotes. Enguany ja ha arribat a la seva dotzena edició.

Un dozè aniversari que ha deixat un gust amarg a la presidenta de l’entitat, “sí, perquè no ha vingut cap persona que hem ajudat al llarg de l’any amb les seves mascotes, cap. I dels 182 socis que té l’Associació només han fet acte de presència 40. I de veritat, després de lluitar cada dia en favor dels animals de Roses aquesta resposta per part de la gent et decepciona”.

Els que si que van ser presents a la 12ena Festa dels Animals de Roses va ser Tramuntana Dogs, protectora d’animals, PACMA, Projecte Animalista Contra el Maltractament Animal, l’Associació Protectora d’Animals de la Garrotxa, TERRA VIVA i l’Associació els Gats del Port de la Selva.

Com ja és tradició es va celebrar celebrar un concurs de gossos en les següents categories: Més Petit, més Gran, més Obedient, més Àgil, i el més Divertit.

El premi al més Petit va ser per al gos Kira, el guanyador del més Gran va ser Nero. El més Obedient va ser per la Rasta, la més Àgil va ser la petita Tari i el més Divertit, en aquest cas divertida, va ser la Pulita.

Durant la festa també es va portar a terme uns tastes d’arròs al preu d’1 euro i es va fer un dinar en el que menú tenia un preu de 7 €. Un àpat en el que van participar unes 80 persones.

[flagallery gid=29 name=Gallery]