Els Anysetiers donen a la Fundació Roses Contra el Càncer 4.000 €, i 2.000 euros a Tramuntanets

Ordre Internacional dels Anysetiers

Moment de l'entrega dels xecs a les presidentes de la Fundació Roses Contra el Càncer i l'Associació Tramuntanets

Una donació que va tenir lloc el passat dissabte en la trobada anual que l’Ordre Internacional dels Anysetiers celebren al Castell de Peralada

Aquest passat dissabte en un acte que es va celebrar al Castell de Peralada, la Commandaria’ Badia de Roses- Costa Brava dels Anysetiers, constituïda l’any 2013, va donar a la Fundació Roses Contra el Càncer un donatiu de 2.000 euros per tal que aquesta entitat pugui continuar ajudant als familiars i malalts oncològics. Una quantitat de diners que l’Ordre Internacional dels Anysetiers, amb seu a França, va voler sumar donant 2.000 euros més conscients que l’ajuda humanitària, mèdica, psicològica i social que ofereix la Fundació esdevé, avui dia, fonamental.

La presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra, acompanyada d’una membre de la Junta de l’entitat, Núria Páramo, va recollir el xec de 4.000 euros. Una donació per la qual Serra es va mostrar “molta agraïda per aquesta aportació i per totes les que ens han fet durant els anys anteriors i que, en aquesta ocasió els diners aniran destinats a l’atenció psico-socila dels malalts i familiars”, va assegurar Pilar.

La generositat dels Anysetiers es va estendre a l’Associació Tramuntantes de Roses lliurant a la presidenta de l’entitat, Soraya Giménez, que va anar acompanyada de la voluntària Maribel Machado, un xec de 2.000 euros. Giménez també es va mostrar “molt agraïda per aquesta aportació que ens fan anualment i que esdevé imprescindible per a poder organitzar el Casal de Nadal i el Casal de Setmana Santa, sense que signifiqui cap cost pels pares i mares de la mainada”.

Cal destacar que aquest acte filantròpic, que va finalitzar amb un sopar, l’Ajuntament de Roses va estar representat per les regidores Sílvia Ripoll i Vero Medina.