Els Anysetiers tornen a fer una donació a la Fundació Roses Contra el Càncer i a l’Associació Tramuntanets

Commandarie Badia de Roses- Costa Brava dels Anysetiers
Moment que els Anysetiers fan l'entrega dels donatius en forma de xecs a les representants de la Fundació Roses Contra el Càncer i l'Associació Tramuntanets

L’acte de donació es va portar a terme aquest passat dissabte en un acte privat a l’Hotel Montecarlo

Cada any, la Commandarie Badia de Roses- Costa Brava dels Anysetiers celebra una trobada anual al Castell de Perelada. Acte que aprofitant per fer donació d’un xec a entitats socials de Roses com la Fundació Roses Contra el Càncer i l’Associació Tramuntanets.
Un donatiu que no té altra cap més finalitat que aquestes dues entitats puguin continuar portant a terme el seus projectes envers la ciutadania. Enguany, però, a causa de la pandèmia i en prevenció d’evitar possibles contagis de coronavirus, els Anysetiers de Roses van celebrar la seva trobada anual per molt més reduïda, la qual es va portar a terme en una sala de l’Hotel Montecarlo.

Va ser un acte privat en el qual la principal comesa va ser donar un xec de 500 euros a la Fundació i altres 500 a l’Associació Tramuntanets. “Enguany és poca la donació que fem comparada amb anys anteriors -en algun exercici precedent es va arribar als 8.000 € en total-, però, la crítica situació actual tant sanitària com social i econòmica, no ens ha permès fer un donatiu més gran”, va afirmar el president dels Anysetiers de la Badia de Roses, Daniel Hamelin, remarcant, però, que “l’important es que hem pogut fer aquest acte per a que la Fundació Roses Contra el Càncer com a l’Associació Tramunanets continuiïn ajudant a la societat amb aquesta petita aportació”.  

Uns diners que, evidentment “han estat molt ben rebuts”, va assenyalar la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Núria Páramo, que es va mostrar “molt agraïda per aquest donatiu sobretot tenint en compte els temps que vivim actualment, que estan sent molt durs per a tothom, i tot i això han volgut els Anysetiers fer-nos aquest donatiu”.  

I agraïda es va mostrar també la Secretaria de l’Associació Tramuntanets, Mercè Fàbrega, “sí, estem molt agraïdes perquè enguany no hem pogut portar a terme cap activitats per poder recaptar diners, i aquests 500 euros els podrem destinar per contractar monitores i així poder organitzar el Casal de Nadal per als nens i nenes de la nostra associació”.

A l’acte també va ser-hi l’anterior presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra, que va aprofitar per presentar als Anysetiers a la nova responsable de l’entitat, Núria Pàramo. I per part de l’Associació Tramuntanets, Mercè Fàbrega, va assistir acompanyada de la tresorera de l’entitat, Maribel Machado, ja que la presidenta, Soraya Giménez no va poder assistir per motius laborals.