Els bolets, protagonistes del nou article de La Nutrició

Si els moniatos, les castanyes i les magranes, productes típics de la tardor, van ser els protagonistes de l’article anterior de La Nutrició, aquest la Natàlia, ens parla del producte rei d’aquesta temporada, els bolets.

La nostra nutricionista ens parla d’aquests tipus de fong molt apreciat a la gastronomia catalana. I ens diu que els bolets són aliments baixos en greixos i calories, per tant, són ideals per a les dietes d’aprimament.

La Natàlia en el seu article que porta per títol “Els bolets… Producte de temporada de grans qualitats”, ens desvetlla que són una font important de proteïnes, aminoàcids i vitamines,entre d’altes qualitats importants per al nostre organisme.

I de bolets ni uns quants com, per exemple, els ceps, els rossinyols, els rovellons i molt més.

Però bé, si us agraden els bolets i si voleu saber els beneficis que tenen per a la nostra salut no deixeu de llegir l’article clicant aquí, o bé fent un clic a la imatge de La Nutrició i que hi ha a la dreta de la pàgina.

Si voleu que ella parli o us aconselli d’algun tema en concret sobre l’alimentació, NO DUBTEU, envieu-li un mail a la següent adreça: nutricio@viladeroses.cat