Els Bombers de la Generalitat han treballat durant la nit-matinada als incendis de Madremanya i Aiguamúrcia

L’incendi de Madremanya continua actiu
Al llarg de la nit matinada, una cinquantena de dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat intensament en les tasques d’extinció de l’incendi de Madremanya (Gironès), que continua actiu. El dispositiu d’extinció ha concentrat la majoria dels esforços en la zona de Vilosa i Reuràs. Pel que fa al vent es preveu que durant el matí continuï calmat.
Des de primera hora del matí, s’han incorporat onze mitjans aeris que donaran suport a les tasques d’extinció.
Segons les darreres dades facilitades pel cos d’Agents Rurals, la superfície afectada és de 140 hectàrees, dels municipis de Madremanya, Sant Martí Vell i Flaçà.
L’incendi al Pla de Manlleu, Aiguamúrcia, estabilitzat
Pel que fa a l’incendi que afecta des d’ahir el terme municipal d’Aiguamúrcia,  al Pla de Manlleu, es manté estabilitzat. En aquests moments una vintena de dotacions terrestres i dues aèries, les quals s’han incorporat a primera hora d’aquest matí, continuen les tasques d’extinció.
Segons les darreres informacions del cos d’Agents Rurals, el foc ha afectat 38 hectàrees de vegetació.
Protecció Civil manté la fase d’alerta del pla INFOCAT
Protecció Civil manté en alerta el pla INFOCAT per alt risc d’incendi, i segons el departament d’Agricultura per avui s’ampliaran les restriccions d’accessos a 8 massissos de Tarragona/Terres de l’Ebre, Girona i Lleida, i hi haurà 197 municipis en pla Alfa3.