Els Bombers de la Generalitat són homenatjats pel RCD Espanyol en reconeixement per la seva feina en l’extinció de l’incendi de l’Empordà

Foto: R.C.D. Espanyol
L’homenatge es realitzarà aquesta nit, en el partit RCD Espanyol – Real Saragossa que es disputarà a l’estadi de Cornellà – el Prat
Foto: R.C.D. Espanyol

El RCD Espanyol ha preparat un acte d’homenatge als Bombers de la Generalitat en reconeixement per la feina duta a terme en l’extinció dels incendis forestals d’enguany i, molt especialment, per l’extinció de l’incendi de l’Alt Empordà.

El club ha ofert als membres del Cos de Bombers la possibilitat d’assistir gratuïtament al partit que es jugarà aquesta nit, a partir de les 21.00 hores, l’estadi de Cornellà – el Prat. A més a més, ha convidat a diversos representants i autoritats  del Departament d’Interior i de la DGPEIS, a seguir el partit des de la llotja presidencial. En aquest sentit, el secretari general d’Interior, Xavier Gibert; o la subdirectora General Operativa dels Bombers de la Generalitat, Anna Martin, entre d’altres autoritats han confirmat la seva assistència.
L’acte d’homenatge es complementarà amb un audiovisual que el RCD Espanyol ha preparat per emetre al marcador i a les 240 pantalles de l’estadi, moments abans de l’inici del partit. Aquest audiovisual ha estat realitzat tant amb imatges de l’estada de l’equip a Peralada, durant la pretemporada, com amb imatges cedides pels Bombers, i que mostren diversos moments de l’incendi del passat mes de juliol a l’Empordà.
El RCD Espanyol també ha fet extensiva la invitació a representants d’altres col·lectius i cossos d’emergències que van col·laborar amb els Bombers en l’incendi de l’Empordà, com els Agents Rurals, els Mossos d’Esquadra, Protecció Civil o membres de les Agrupacions de Defensa Forestal, entre d’altres.