Els Bombers de Roses donen 800 € a la Fundació Roses Contra el Càncer

Bomberfs de Roses
Moment de l'entrega del xec per valor de 800 € per part dels Bombers a les representants de la Fundació Roses Contra el Càncer

Diners que els Bombers van recollir durant la 4ª Jornada de Portes Obertes

Bomberfs de Roses
Moment de l’entrega del xec per valor de 800 € per part dels Bombers a les representants de la Fundació Roses Contra el Càncer

A l’octubre de l’any passat els Bombers de Roses van organitzar la 4ª Jornada de Portes Obertes a les seves instal·lacions per tal que la ciutadania conegui el Parc, com treballen i totes les tasques que porten a terme els membres d’aquest cos de salvament, i que va més enllà d’extingir incendis.
I entre la venda de diferent material de marxandatge “i empresaris de Roses que es van voler donar un cop de mà per tal de poder celebrar la Jornada de Portes Obertes vam recollir uns diners que no ens podem quedar”, ha afirmat el caporal dels Bombers de la Vila, Josep Mª Ferrés.
En total, van ser 800 euros amb els quals van decidir “tenir un gest solidari i lliurar-los a la Fundació Roses Contra el Càncer”, ha desvetllat Ferrés.

Un lliurament que els Bombers van portar a terme al mateix Parc fent entrega a la presidenta de la Fundació, Pilar Serra, i la voluntària Núria Pàramo, d’un xec per valor de vuit-cents euros.
Uns diners pels quals Serra es va sentir “molt agraïda”, remarcant que “el fet que els Bombers de Roses hagin pensat en nosaltres ens honora”. La presidenta de l’entitat oncològica va desvetllar que “aquests 800 euros els destinarem a cobrir una part de les despeses, que són moltíssimes, que suposa mantenir i tirar endavant tota la infraestructura d’una entitat com la nostra”.