Els Bombers de Roses i Girona superen els 30 kms de la cursa Trailwalker

Intermón Oxfam Trailwalker

Tots dos equips al Punt de Control d'Amer

Els dos equips gironins participants a la Intermón Oxfam Trailwalker, els Parcs de Bombers de Roses i Girona, ja han superat el 30 quilòmetres de la cursa

Intermón Oxfam Trailwalker
L’equip del Bombers de Girona després del Punt de Control de Sant Feliu de Pallerols

A les 10 del matí han sortit d’Olot en direcció a Sant Feliu de Pallerols, municipi a 20 quilòmetres de la capital de La Garrotxa i on estava situat el primer punt de control, al qual han arribat sobre les 13:45 hores. Els equips de suport de cadascú dels equips format per la Montse Casas i en Rafa Aguilar, en el cas de Roses, i Toni Valdepeñas i Hugo Martínez pel de Girona, ja ho tenien tot preparat per a què les caminants de l’equip rosinc; Manoli López, Mireia Llobet, Gemma Collado i Roser Guitart, i els participants de l’equip gironí Miquel Maruny, Joan Peral, Sílvia Mitjavila i Josep Portell poguessin recuperar forces a base d’una amanida de pasta, begudes isotòniques, truita i síndria. 45 minuts després i sense temps de pair el dinar, els marxadors han reprès la ruta cap a Amer, població a la qual han arribat al voltant de les 5 de la tarda. Mitja hora per menjar alguna cosa, canviar-se una mica de roba i recuperar tot el possible els dolorits peus, “alguns dels companys ja els han sortit bullofes als peus, però d’ànims encara estem bé”, ha assenyalat Manoli López.

Intermón Oxfam Trailwalker
Tots dos equips al Punt de Control d’Amer

Ara mateix es troben de camí cap Anglés, després passaran per Bescanó fins arribar a Girona entre les 22 hores i la mitjanit, on tenen previst fer una aturada més llarga aprofitant que hi haurà fisioterapeutes i massatgistes per poder recuperar i alleujar els músculs fatigats i les articulacions adolorides.