Els Bombers estabilitzen un incendi originat a l’AP-7, al terme municipal d’Agullana

Bombers de la Generalitat
L'autocar ha quedat practicament calcinat

L’incendi s’ha originat en un autocar amb 30 passatgers en patir una avaria i que a causa de les flames ha pràcticament calcinat

18 dotacions terrestres i 5 aèries dels Bombers han treballat i estabilitzat un incendi originat a l’AP-7, al terme municipal d’Agullana en incendiar-se un autocar, segons el Servei Català de Trànsit, a causa d’una avaria.
A causa del foc, les flames s’han estès cremant la vegetació del lateral de l’autopista en sentit sud, obligant als Mossos d’Esquadra a tallar el trànsit de vehicles que anaven en direcció Figueres mentre els Bombers treballaven en l’extinció de l’incendi, el que ha provocat una cua de dos quilòmetres.

Un cop estabilitzat el foc, els Mossos han desviat els vehicles per la sortida 2 cap a la N-II. A causa de les flames l’autocar ha quedat per sinistre total, mentre que els 30 passatgers que hi viatjaven han estat traslladats pels mateixos agents de la Policia de Catalunya fins a l’àrea de servei més propera per ser atesos pel personal sanitari del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tot i que cap ha resultat ferit.

Segons els Agents Rurals, el foc hauria cremat una zona de vegetació que ha afectat provisionalment una superfície de 4,2 hectàrees.