Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Els Bombers han treballat en el rescat de dues víctimes mortals d’un veler embarrancat al Port de la Selva

Bombers de la Generalitat
El veler va embarrancar a 30 metres de la costa, a prop de Cap de Bol del Port de la Selva

En arribar al lloc, els efectius dels Bombers van veure els cossos surant en l’aigua i després de treure’ls a les roques van practicar-los maniobres de reanimació amb el personal mèdic del SEM, que van resultar infructuoses

Aquesta matinada, un veler ha quedat embarrancat a uns 30 metres de la costa a prop de Cap de Bol del Port de la Selva i les dues persones que hi viatjaven han estat localitzades, sense vida, surant a l’aigua.

A les 00.46 hores, Salvament Marítim ha alertat de l’accident. Bombers de la Generalitat hi ha desplaçat dues dotacions del parc de Llançà. A més, també s’hi han arribat dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil qui s’ha fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials per a la seva identificació.

Els efectius dels bombers, en arribar al lloc dels fets, han vit les dues persones surant a l’aigua i les han tret fins a les roques on se’ls ha realitzat maniobres de reanimació junt amb personal del SEM, però han estat infructuoses. Posteriorment, Salvament Marítim ha fet l’extracció i evacuació de les víctimes amb helicòpter i les ha portat fins a la línia de terra de Cap de Bol del Port de la Selva on Guàrdia Civil se n’ha fet càrrec.