Els Bombers rescaten a una turista francesa que havia perdut el coneixement a la Cala Rostella de Roses

Rescat d'una dona a Cala Rostella de Roses
Els Bombers han hagut de traslladar a la dona en una llitera-niu de la Cala Rostella fins a la carretera de Montjoi

La dona, una turista francesa de 78 anys, estava prenen el sol quan ha perdut la consciència, probablement per un cop de calor, segons alguns testimonis que hi havia a la platja

Una trucada al 112 ha activat, a les 13 hores, el Sistema d’Emergències Mèdiques que s’han desplaçat amb tres ambulàncies per atendre una turista francesa de 78 anys a Cala Rostella en perdre el coneixement.
En arribar al lloc i en veure les dificultats per l’orografia de la zona, els serveis mèdics han alertat als Bombers per poder extreure a la dona de la platja i traslladar-la fins a l la carretera de Montjoi, on eren les ambulàncies.

Tres dotacions dels Bombers s’han personat al lloc que s’han desplaçat amb una llitera-niu per pujar a la dona per la muntanya amb més seguretat. Cap a les 14 hores, els Bombers han aconseguit arribar a les ambulàncies, una de les quals l’ha traslladat al CAP de Roses amb en estat lleu, i que segons indiquen alguns testimonis que hi havia a la platja la dona ha patit marejos i ha perdut a causa d’un cop de calor.

Fins al lloc també s’ha desplaçat una patrulla de la Policia Local de Roses.