Els Cabirols de Roses organitzen la 4ª prova del I Circuit Català de Marxa Aquàtica

I Circuit Català de Marxa Aquàtica

Aquesta 4ª prova del I Circuit Català de Marxa Aquàtica tindrà lloc el proper 26 de setembre a la platja del Salatar, tot just davant l’Hotel Marítim

El I Circuit Català de Marxa Aquàtica ha debutat enguany en els calendaris de la FEEC amb la realització de la primera trobada a la platja de Ponent de Salou, al Tarragonès que va comptar amb la participació dels esportistes més curiosos i amants d’aquesta especialitat.

El Club Excursionista Salouenc juntament amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya van ser els encarregats, el passat 30 d’agost, de donar el tret de sortida al I Circuit Català de Marxa Aquàtica, amb la participació de gairebé una cinquantena d’esportistes.

I Roses, després de passar el 13 de setembre per la platja de Creixell, també a Tarragona i el 19 de setembre per la platja de Castelldefels, a Barcelona, acollirà el pròxim 26 de setembre la 4ª prova d’aquest I Circuit Català de Marxa Aquàtica, organitzada per l’Associació Excursionista Cabirols.

Una prova que es desenvoluparà a la platja del Salatar, tot just davant l’Hotel Marítim, per tal de facilitar als participants l’aparcament gratuït de vehicles al pàrquing que hi ha al costat de l’esmentat i queen aquesta època no hi ha d’haver-hi problemes per poder estacionar.

Cal esmentar que aquesta Marxa Aquàtica no és una activitat de competició, sinó de promoció d’aquest nou esport mitjançant la trobada tant de gent experta i monitors com de persones interessades en conèixer aquesta modalitat.
Així mateix està previst fer una petita demostració de com s’actua en les competicions.

Mesures de seguretat per la Covid-19

Amb motiu de la crisi sanitària de la Covid-19 es faran grups segons l’experiència del participant i sense passar de 10 marxadors en cada cas com a mesura de seguretat, que també tindran en compte el  manteniment de els distàncies entre assistents, mascaretes en el trànsit fins a la zona de mar, neteja de mans i ús de gel  hidroalcohòlic en els avituallaments, que hi haurà pensats en la hidratació i recuperació de forces dels participants.

Inscripcions

Els interessats en participar poden formalitzar la seva inscripció de manera online a la web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Preu per participant:

  • Socis Federats: 5 €
  • Socis No federats: 11 € (inclouen el cost de la llicència temporal per a l’activitat)
  • Socis Cabirols, Associació Excursionista de Roses: 0 €
  • Socis Cabirols, Associació Excursionista de Roses no federats: 4.5 € (llicència temporal)