Inici Actualitat Els caçadors netegen la zona de la plantació de marihuana desmantellada a...

Els caçadors netegen la zona de la plantació de marihuana desmantellada a Albanyà

La zona on estava la plantació de marihuana estava plena de brutícia

La plantació va ser localitzada i desmantellada pels Mossos d’Esquadra el passat mes d’agost

L’Associació de Caçadors d’Albanyà, la Societat de Caça i Pesca de La Muga i diversos voluntaris del municipi alt empordanès van participar dissabte passat, 10 de setembre, en el desmuntatge i neteja de la infraestructura de la plantació de marihuana que els Mossos d’Esquadra van desmantellar a mitjans del mes d’agost, situada en una zona boscosa d’alta muntanya.

L’acte va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Albanyà, que es va fer càrrec de les deixalles recopilades i que les va fer arribar a l’empresa de reciclatge. A la zona hi havia les tendes de campanya dels presumptes responsables de la plantació, així com un primer cobert on s’hi va trobar una petita cuina de gas, menjar i roba estesa, i un segon cobert que feia funcions d’assecador de la marihuana.

Els presidents de les dues societats de caçadors es van mostrar molt satisfets amb l’acció de neteja que van portar a terme les dues entitats i veïns d’Albanyà, i van destacar que “els caçadors sempre procuren que la muntanya estigui neta i que sigui segura per a tots els usuaris”.

Exit mobile version