Els càmpings de les comarques de Girona incrementen les propostes per Nadal i Cap d’Any

Associació Càmpings de Girona-Costa Brava

Es poden contractar packs per estades i menús especials a un preu molt competitiu

Associació Càmpings de Girona-Costa BravaOfertes per estades en tendes o caravanes, descomptes en allotjament i en peatges i packs d’estades en bungalows més sopar per la Nit de Nadal i Cap d’Any. Aquestes són algunes de les propostes per aquestes festes dels càmpings de les comarques de Girona amb l’objectiu que les famílies puguin gaudir d’uns dies de vacances en contacte amb la natura en un entorn privilegiat i a un  preu molt competitiu. L’Associació de Càmpings de Girona destaca que en els últims anys els càmpings de la demarcació han fet un esforç per modernitzar-se i adaptar les seves instal·lacions a la demanda dels clients, cosa que fan constantment. Fa deu anys aquests establiments no disposaven dels bungalows i mobil-homes que tenen actualment,  perfectament adaptats per poder obrir també en temporada baixa.  A més, disposen de piscines climatitzades i tot tipus de serveis per tal d’oferir la màxima comoditat als clients. “El càmping és el destí ideal per fer una escapada en família”, remarca el president de l’Associació, Miquel Gotanegra. “S’hi poden trobar instal·lacions esportives, zones infantils i grans espais perquè els nens puguin passejar en bicicleta i tot això en un entorn privilegiat”,  afegeix Gotanegra.

És per això que cada vegada són més les famílies que opten per passar les vacances de Nadal en un càmping atretes per l’alta qualitat d’aquests establiments. “Això converteix els nostres càmpings en un destí molt atractiu i diferent per aquestes dates” indica el president de l’Associació de Càmpings gironins.
Cal recordar que nou càmpings gironins tenen la màxima qualificació de cinc estrelles segons els Automòbils Club Alemany i ADAC Holandès ANWB, el 50 per cent dels divuit de l’Estat Espanyol.

L’Associació compta amb 75 càmpings associats amb un total de 119.308 places d’allotjament, el 87,4 per cent del total de la demarcació, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada. Tot i que la majoria dels establiments tenen obert des de Setmana santa fins l’octubre, cada vegada són més els que aposten per mantenir el servei tot l’any. Actualment en són 17.

Són molts els càmpings que inclouen en la seva oferta els  tradicionals sopars  de La Nit de Nadal i de Cap d’Any amb menús especials, festes i ball. A més, tenen un ampli programa d’activitats destinat a adults i  nens amb rutes turístiques a peu o en bicicleta per indrets emblemàtics de les comarques de Girona, sortides a les estacions d’esquí i passejades en carruatge. Els càmpings afegeixen a la seva oferta les  activitats tradicionals de Nadal que es fan aquets dies al territori com els pessebres vivents o  les cavalcades de Reis.

Les diferents propostes es poden consultar al web de l’associació http://www.campingsingirona.com/