Els càmpings gironins organitzen un torneig de futbol 7 al camp de la UE Figueres

Associació de Càmpings de Girona

Aquest torneig de futbol 7 es durà a terme demà divendres, 27 de juliol, a les instal·lacions del club de la capital de l’Alt Empordà

Associació de Càmpings de GironaEls càmpings de les comarques gironines  volen acostar el territori als turistes que s’allotgen a les seves instal·lacions i fer-los partícips dels esdeveniments que es duen a terme a la demarcació. És per això que l’Associació de Càmpings de Girona ha decidit organitzar, en col·laboració amb la Unió Esportiva Figueres, el primer torneig de futbol 7 ‘Càmpings de Girona’. La iniciativa s’emmarca en els actes de celebració del centenari del club de futbol de la capital de l’Alt Empordà.

El torneig de futbol 7 ‘Càmpings de Girona’ es durà a terme demà divendres, 27 de juliol, de les 16 h a les 19h a les instal·lacions de la UE Figueres i hi participaran cinc càmpings gironins: el Rodas, de Roses; el Valldaro, de Platja d’Aro ; l’Internacional  i  Eurocamping, tots dos de Calonge i Rifort, de l’Estartit.

Hi haurà tres categories: Infantil ( de 12 a 14 anys), adolescent  (de 15 a 18 anys) i adults (  19 anys) i els participants seran turistes que estan passant aquest estiu les vacances allotjats en alguns dels  càmpings associats a l’Associació de Càmpings de Girona.

En finalitzar el torneig es farà entrega de la copa Càmpings de Girona’ a l’equip guanyador de cada categoria.

És la primera vegada que l’Associació de Càmpings de Girona porta a terme una iniciativa d’aquestes característiques amb la qual l’entitat també vol visualitzar la seva aposta per l’esport gironí i els esdeveniments esportius de les comarques gironines.

Un esdeveniment esportiu amb el qual s’ha implicat la UE Figueres perquè “volem obrir de bat a bat les portes de l’estadi de Vilatenim a tothom. No només a la gent de Figueres i de la comarca, sinó també als milers de persones que donen vida als càmpings, i que procedeixen de moltes nacionalitats. El torneig d’aquest divendres és una prova pilot, però ens agradaria que tingués una continuïtat en futures edicions i, d’aquesta manera, donar a conèixer el nostre club”, ha assegurat Narcís Bardalet, president de la Unió.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, ha destacat que “per a nosaltres és molt important que els turistes que passen les seves vacances a casa nostra coneguin el nostre territori , els esdeveniments que s’hi duen a terme i que s’hi puguin implicar. En aquests moments tenim un club que està celebrant el seu centenari i aquest torneig de futbol7 ens permet acostar  i donar a conèixer als turistes aquesta celebració”.