Els càmpings gironins visiten la fira de Montpeller, referent per al sector per mantenir l’ oferta de qualitat

Associació de Càmpings de Girona

Representants del càmpings gironins a la Fira de Montpeller

Representants dels càmpings gironins han conegut de primera mà les novetats en quant a serveis, aplicacions informàtiques i lloguer a la Fira de Montpeller

Associació de Càmpings de Girona
Representants del càmpings gironins a la Fira de Montpeller

Una trentena d’empresaris, directius i gestors de càmpings de les comarques de Girona han visitat avui la 36 edició del SETT, el saló dels equipaments i tècniques del turisme de Montpeller, una fira de referència per a la venda de tecnologia i equipament per al sector del càmping.

La visita, organitzada per l’Associació de Càmpings de Girona, ha permès conèixer les novetats sobre oferta de serveis, aplicacions informàtiques i lloguer d’infraestructures. Els càmpings de les comarques de Girona estan fent un important esforç per mantenir al dia les seves instal·lacions i per fer les inversions necessàries per tal de mantenir la qualitat i l’excel·lència dels allotjaments i serveis que ofereixen, un esforç que s’ha traduït en els últims any en un gran nombre de reconeixements internacionals. La visita al SETT s’emmarca en la línia de mantenir aquest lideratge. La Federació francesa de càmpings, que celebra el seu 40 aniversari, ha ofert una recepció de benvinguda als càmpings que han visitat el saló.

Aquesta fira professional, que se celebra del 4 al 6 de novembre, disposa de més de 40.000 metres quadrats i 10 sales d’exposicions. Reuneix més de 500 expositors i més del 86% dels seus visitants són directius del sector del càmping.