Els Caprabo de Roses i Santa Margarida es fan mereixedors del guardó FADIR 2013

FADIR

Carles Pàramo, els representants de Caprabo, Josep Serra i Llorenç Vilà, Fina Surina i Manel Pons

FADIR dóna aquest premi els hipermercats Caprabo de Roses i Santa Margarita per la seva donació d’aliments frescs als més necessitats

FADIR
Carles Pàramo, els representants de Caprabo, Josep Serra i Llorenç Vilà, Fina Surina i Manel Pons

Des de l’any 2008, “quan la crisi no era tan accentuada com ara, els treballadors de les dues plantes de Caprabo de Roses i Santa Margarita, van decidir donar els aliments frescs que havien de retirar de les prestatgeries poc abans de la seva caducitat”. Uns aliments que la Fundació d’Ajuda als Discapacitats de Roses repartien entre els més necessitats. “I ara, que la crisi s’ha agreujat i moltes famílies mengen gràcies a aquests aliments, hem decidit donar el premi FADIR 2013 a aquests hipermercats Caprabo”, va afirmar Manel Coll, president de la Fundació.

El guardó es va lliurar durant el sopar benèfic celebrat a l’hotel Terraza i que FADIR organitza cada any per recaptar fons per poder tirar endavant els seus projectes i activitats envers els seus associats. I el primer tinent d’alcalde de Roses, Carles Pàramo i la representant del departament de Benestar Social, Fina Surina, van ser els encarregats d’entregar el guardó a Llorenç Vilà i Josep Serra, caps de planta dels Caprabo de Roses i Santa Margarita.

Vilà, en les seves paraules d’agraïment va assenyalar que “aquest guardó ens engrescarà més en aquesta tasca solidària”, remarcant que “FADIR sempre ens tindrà al seu costat”.

Pàramo va destacar que “generositat és quan aportes sense esperar res a canvi, i això ho ha portat a terme una empresa privada, per la qual cosa ens hem de felicitat tots”. Per la seva banda, Surina va felicitar “en nom del govern” la tasca que desenvolupa la Fundació d’Ajuda als Discapacitats de Roses, destacant que “són les associacions com FADIR les que fan possible que les dificultats no siguin tan insuperables”.

En aquest sentit es va referir també Manel Pons en el seu parlament, posant en rellevància la tasca que les entitats socials de Roses per ajudar als ciutadans i pel que respecta a la Fundació que presideix va puntualitzar que “ara, en aquests moment la nostra principal missió és sobreviure, i, en aquest sentit, vull donar les gràcies a l’Ajuntament de Roses, tant és qui governi, perquè és el que ens sustenta a través del transport sanitari adaptat i d’altres molts serveis que ens facilita”. Una ajuda que, segons Pons, permet a FADIR finançar-se i donar treball a 5 persones.

Aquestes paraules van ser ratificades per Carles Pàramo a l’apuntar que “l’ajuntament té una partida d’un milió d’euros en el pressupost per l’any vinent destinada a totes les associacions i entitats de Roses”.

El Grup Terraza també va col·laborar amb FADIR fent una rebaixa del menú, 40€ el cobert, per tal que tinguessin més guanys.