Els cargols dels Scargottins definiran el seu sexe durant aquest Carnaval després d’un munt d’anys ‘extraviats’

Carnaval de Roses 2019

Aquests futurs vikings de la colla Scargottins seran mascles ells i femelles elles, les més belles durant aquest Carnaval de Roses 2019

Per primera vegada a la història de tots els Carnavals del món la colla Scargottins ha decidit que els membres del gènere masculí vagin d’homes i les del sexe femení de dones

Carnaval de Roses 2019
Aquests futurs vikings de la colla Scargottins seran mascles ells i femelles elles (les més belles) durant aquest Carnaval de Roses 2019

La colla Scargottins porta un munt d’anys disfressant-se al Carnaval de Roses, i sempre ho han fet han regirant el sexe de la meitat dels seus membres. És a dir, que si anaven de guerrers, tots es disfressaven de guerreres, si anaven de ‘motards’, tots eren moteres. Era igual la disfressa, sempre anaven d’elles, les més belles.

La causa no la sabem amb exactitud, però podria ser perquè els cargols (el nom de Scargottins ve de cargol) són animals hermafrodites, és a dir, que produeixen tant espermatozoides com òvuls, tenen els òrgans reproductors tant masculins com femenins. Per tant que són els cargols: mascles o femelles?

Però l’origen també podria ser degut al seu cap de colla, en Ferran Prats. Una persona que la veus amb barba però també amb un cua en el cabell. Llavors, t’ho mires, i penses que és mascle o femella?

I enguany els Scargottins, no sabem si perquè la biologia ha determinat que el cargol no és hermafrodita o bé que en Ferran ha descobert finalment que pertany al gènere masculí, es disfressaran d’homes els homes i de dones les dones.
I per celebrar-ho han decidit disfressar-se “de vikings de la sèrie del mateix nom”, ha desvetllat Ferran Prats, per remarcar que “serem uns vikings sense banyes, perquè els vikings no porten banyes”. Tot i això, el cap de colla dels Scargottins ha assegurat que “tothom ens mir al cap”, sense desvetllar el perquè. Per guapos segur que no, o sí.

I quin és el mitja de transport favorit dels vikings? Un “pájaro, un avión, Superman?”… No, un vaixell!
I en això han transformat els Scargottins la seva carrossa. Un vaixell amb la seva cabina de comandaments, el seu radar, una sala per veure la TV, una cuina amb el seu microones per escalfar el menjar, i un bar a coberta amb la seva piscina per prendre el sol… “No, home, no, això és un creuer i nosaltres estem fent un vaixell viking preparat per saquejar les poblacions costaneres que ens trobem”, ens va corregir Ferran (i ens sembla que una mica mosquejat).

L’any passat, per fer la Ruta 69 (que és la Ruta 66 però en eròtic) els Scargottins van desfilar pel Carnaval de Roses amb 69 persones, però enguany han augmentat la xifra, el motiu és que per poder saquejar poblats necessiten més personal, i així en aquest Carnaval hi seran una vuitantena de membres. “Sí, som més que l’any passat però això que has dit no és el veritable motiu del perquè som més a la colla”, ens rectifica Prats.

Bé, d’acord, però ara no l’esborrarem.

I els 80 vikings dels Scargottins paguen “una quota de 100 euros que no inclou la modista”, ha afirmat Ferran. Arribats a aquest punt el cap de colla va explicar que “gràcies a les Barraques hem pogut pagar el lloguer de la nau, decorar la carrossa i els que hi van treballar els ha sortit la quota gratis, perquè els hi vam pagar 20 € per dia, i si van estar els 6 dies van cobrar 120 euros”. És a dir, que els diners de les Barraques “ens serveixen per cobrir despeses i que ens surti més econòmic el Carnaval”.

I tot això ho han fet per tenir contents als vikings per a que arrasin tot el que vegin durant el Carnaval.

Pocavergonyes!

Clar, sinó, no serien vikings.