Els castellers de Figueres arriben al 100 tres de set a la diada celebrada al Tibidabo de Barcelona

Colla Castellera de Figueres

La Colla Castellera de Figueres està protagonitzant el millor inici de temporada de la seva història

Colla Castellera de Figueres
Castell nº 100 tres de set que va descarregar la Colla Castellera de Figueres

La Colla Castellera de Figueres està de celebració. La setmana passada van completar el pilar de cinc número 200 descarregat a la seva història i diumenge van arribar als 100 tres de set a la III Trobada de Colles Castelleres del Tibidabo.

Els de la camisa lila, que estan protagonitzant el millor inici de temporada dels seus gairebé 18 anys d’existència, van afrontar la diada d’una manera relaxada i estrenant nous castellers a tronc. L’actuació va començar amb un pilar de quatre i el va seguir el tres de set, el tercer de la temporada. Aquesta última és una construcció que tenen molt consolidada, però en aquesta ocasió se’ls va obrir a nivell de quarts però el castell, molt ferm, no va perillar en cap moment.
El quatre de sis amb agulla, en el qual es va estrenar una nova castellera al pis de segons, i el quatre de sis, en el que també va debutar una noia a terços-,van ser les altres construccions escollides.
La Plaça dels Somnis del Tibidabo va viure un altre moment àlgid quan la Colla Castellera de Figueres va descarregar el tercer pilar de cinc de la temporada. Aquest, a diferència dels dos anteriors, amb una alineació diferent.

Els castellers van aprofitar la diada es va celebrar al parc temàtic barceloní per gaudir una llarga estona pujant amb les diferents atraccions que ofereix el Tibidabo.

La propera actuació de la Colla serà el 27 d’abril, a les 17 hores, a Forallac de la comarca del Baix Empordà, amb motiu de la Fira de les Herbes.