Els centres educatius de Roses comptabilitzen 3 grups d’alumnes confinats

Coronavirus als centres educatius

A data d’avui, dimarts 13 d’octubre, a més d’aquests 3 grups-classe confinats, hi ha també 9 alumnes més, 1 de l’escola Narcís Monturiol i 8 del Centre Escolar Empordà

Un dels grups confinats, pertanyent a l’escola Montserrat Vayreda, tornarà a les aules a fer classes presencials aquest mateix divendres, 16 d’octubre, un cop transcorreguts els dies de confinament preventiu marcat pels protocols sanitaris i després que tots els tests PCR practicats als integrants de la classe hagin resultat negatius.

Es preveu que els altres dos grups-classe confinats aquesta setmana, per la seva banda, tornin a l’activitat presencial el proper dilluns 19 d’octubre. En un d’ells, pertanyent a l’institut Illa de Rodes, no s’ha notificat tampoc cap cas positiu després de la realització dels PCR, mentre que el darrer grup, corresponent a l’escola Jaume Vicens Vives, està a l’espera dels resultats dels tests que s’han dut a terme aquest mateix matí. 

A part d’aquests grups, 9 alumnes, 1 de l’escola Narcís Monturiol i 8 del Centre Escolar Empordà, estan també confinats en els seus domicilis a l’espera de resultats de proves PCR realitzades.