Els ciclistes de Roses es coronen a Hondarribia com a ‘finishers’ de la Transpyr

Transpyr Coast to Coast 2018

Els quatre ciclistes de Roses a Hondarribia amb la medalla que acredita que son 'finishers'

Jano Martínez guanya la Transpyr Backroads, ‘Ani’ Díaz fa segon i Guerau Carrion es queda a un pas del podi fent quart

Transpyr Coast to Coast 2018
Els quatre ciclistes de Roses a Hondarribia amb la medalla que acredita que son ‘finishers’

La darrera i última etapa de la Transpyr va esdevenir pels quatre components del Club Ciclista Roses en una jornada barrejada d’esforç, patiment i felicitat.
Esforç, l’últim, per assolir el repte. Patiment, perquè la pluja els va hi acompanyar gairebé durant tot el dia , fent que la carretera es convertís en alguns moments perillosa de transitar. I felicitat perquè tots quatre ho van aconseguir. Jano Martínez, ‘Ani’ Díaz, Guerrau Carrion i  Juan M. Fernández van assolir ahir el repte d’anar de Roses a Hondarribia travessant els Pirineus.

“Estem molt contents, som molt feliços perquè hem arribat tots quatre i, com no, tots som finishers, i ara ho celebrarem com s’ha de celebrar, amb un bon sopar”, van dir els ciclistes de Roses.

Cal destacar que Martínez va quedar primer de la classificació general de la Transpyr Backroads, Díaz fa segon i Carrion quart, mentre que a Fernández se li va reconèixer el seu coratge, la seva força de voluntat i el seu esperit incansable per aconseguir arribar a Hondarribia i assolir, així, el repte de la Transpyr Coast to Coast 2018.