Els cinc conjunts del CGR Gemma pugen al podi a la tercera edició de la Copa Figueres

CGR Gemma

Gimnastes del CGR Gemma que van participar a la Copa Figueres

L’aleví absolut i l’aleví de nivell 4 es proclamen campions, mentre que el júnior absolut, l’infantil 4 i el benjamí 4 acaben tercers

CGR Gemma
Gimnastes del CGR Gemma que van participar diumenge a la Copa Figueres

Els cinc conjunts del Club Gimnàstica Rítmica Gemma han pujat al podi a la tercera edició de la Copa Figueres, que s’ha celebrat diumenge a la capital de l’Alt Empordà i que ha reunit un total de 408 gimnastes de les categories benjamí fins a sènior. Les victòries dels dos alevins (absolut i nivell 4) i els tercers llocs del júnior absolut, infantil 4 i benjamí 4 confirmen que el club figuerenc arriba en un bon moment a l’inici oficial de la temporada, que tindrà lloc el diumenge 11 d’octubre amb la primera fase de la Copa Catalana, també a Figueres.

El conjunt aleví absolut, format per Berta González, Berta Valentí, Berta Picornell, Gaia Pellissier, Ariadna Salellas i Júlia Parals, ha acabat en primera posició en els dos exercicis de pilota i s’ha proclamat campió de la Copa Figueres. Idèntic resultat per a l’aleví de nivell 4 (Maria García, Núria Sanllehí, Marta Miró, Uma Méndez i Judit Hornos), que ha estat primer tant amb l’exercici de mans lliures com amb el de corda, i que ha ocupat el primer lloc de la general.

El júnior absolut ha acabat en tercera posició en els dos exercicis de pilota després de cometre una errada a la part final de l’exercici. El conjunt que integren Maria Casero, Èlia Benítez, Berta Martín, Elisa Càmara, Ester Pol, Carla Roura i Xènia Nicolau ha pujat al tercer lloc del podi. L’infantil 4, amb Laia Agustí, Gemma Gou, Paula Paraols, Júlia Baró i Mar Díez, ha ocupat el tercer lloc amb un exercici de mans lliures, mentre que el benjamí de nivell 4 (Marta Fernández, Txell Ferrerfabrega, Abril Cusí, Laia Gómez, Carla Roura i Judit Núñez) ha ocupat el tercer lloc del podi amb un exercici de mans lliures.