Els comerços de l’Espai Gironès arriben a les 41 tones de menjar en la seva campanya solidària de Nadal

Espai Gironès

Sa Majestat Melcior rebent a un nena a l'Espai Gironès

El rei Melcior va participar a la campanya recollint les cartes de nens i nenes, rebent una foto de regal a canvi de col·laborar amb el Banc dels Aliments

Espai Gironès
Sa Majestat Melcior rebent a un nena a l’Espai Gironès

El centre comercial Espai Gironès ja ha recollit 41 tones de menjar en la campanya solidària de Nadal que, amb el lema ‘Que torni a ser Nadal per a tothom’, va encetar el passat 22 de novembre i portarà a terme fins el 12 de gener.

Es preveu arribar fins a les 45 tones d’aliments
Una quantitat que, 9 dies d’acabar la campanya, ja ha superat l’objectiu que es van marcar els comerços del complex comercial, que va ser la d’arribar a les 40 tones.
La previsió d’aquí al final de la campanya és que s’arribi a les 45 tones.
L’Espai Gironès acull durant aquestes festes un gran nombre d’activitats, fomentant, també, la solidaritat entre els més petits.
Cal destacar que ahir va arribar al centre comercial el carter Reial i Sa Majestat el Rei Melcior, el qual es va fer una foto amb tots els nens i nenes que ho van desitjar amb l’única condició de portar un quilo de menjar per donar al Banc dels Aliments.
El Carter Reial visitarà també avui l’Espai Gironès  d’11:30 a 13:30h i de 17:20 a 20:00h, així com demà diumenge, d’11:30h a 13:30h.

Sa Majestat el Rei Melcior a l’Espai Gironès avui i demà

Així mateix, Sa Majestat el Rei Melcior hi serà a l’Espai Gironès avui de 17:30h a 20:00h, i demà  d’11:30h a 13:30h.
Aquestes visites reials es van iniciar el 27 de desembre i han tingut molt d’èxit. Molts nens ja han aportat el quilo d’aliments i se’ls hi ha regalat una foto amb el Rei Melcior.

Padrins de luxe

En aquesta ocasió la campanya ha tungut sis padrins de luxe:, com el prestigiós cuiner Joan Roca, la cantant Nina, la periodista Gemma Nierga, l’escriptor Josep Maria Fonalleras, el director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer i la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer.

Les diferents opcions de col·laborar:

  • Portar directament la donació des de casa al Punt Solidari. La donació s’afegeix a la bàscula solidària i es pot veure al videowall com el seu pes se suma al total recaptat. Hi ha la possibilitat de fer-se una fotografia al costat del Punt Solidari i aquest gest es transformarà en més aliments pel Banc.
  • Una  foto solidària. En aquest cas els clients es poden apropar amb el tiquet de compra de l’Espai Gironès al Punt solidari i aconseguir aliments només fent-se una foto.
  • Una altra opció és adquirir aliments solidaris al Caprabo, als punts senyalitzats i deixar-los al mateix supermercat o portar-los al Punt Solidari. També es pot formar una penya solidària per participar i omplir d’aliments una capsa solidària. Els més petits poden participar a les activitats infantils solidàries i d’aquesta manera el centre dóna aliments al Banc en el seu nom. També s’ha fet un concurs de micro-relats i micro-films.