Els comerços de Roses-Cap de Creus premiaran als clients amb 200 vals regal

Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus

La nova campanya de dinamització, que ha començat l’1 de maig, està impulsada per l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus ha engegat a partir de l’1 de maig i fins el 30 de juny, una nova campanya dins el pla de reactivació econòmica local, amb l’objectiu de continuar posant en valor el comerç de proximitat i donar un nou impuls al sector comercial. Els clients que comprin als comerços adherits a l’Associació participaran en un sorteig de 200 vals regal de compra d’entre 5 i 30 euros per gastar als comerços que participen a la campanya.

El repte és omplir una targeta amb sis segells de sis establiments diferents, que es marcaran per cada compra realitzada. Cada establiment participant en la campanya disposarà de targetes i d’un segell amb un número designat per l’associació, amb el qual se segellaran les targetes. A la primera compra es donarà la targeta amb el primer segell, i en cas que la persona ja porti la targeta d’un altre establiment, només s’haurà de posar el segell amb el número de l’establiment. Un cop s’hagin omplert les 6 caselles de la targeta amb els diferents establiments, els clients  entraran en el sorteig amb el número que figura en la targeta.

El sorteig es realitzarà un cop acabada la campanya entre l’1 i el 5 de juliol.  Els guanyadors del sorteig podran bescanviar el vals de compra fins al 30 de setembre.

Els números premiats s’anunciaran per les xarxes socials i a cada botiga participant. Els guanyadors s’hauran de posar en contacte amb l’associació enviant un correu electrònic a isa@empresarisrosescapdecreus.cat o bé al telèfon de contacte 972 459 067.

Els establiments participants a la campanya i les bases es poden consultar clicant AQUÍ.