Els comerços de Roses poden sol•licitar una Diagnosi de Punt de Venda gratuïta

Comerços de Roses

La Cambra de Comerç de Girona ofereix als comerços de Roses la possibilitat de realitzar una Diagnosi del Punt de Venda del seu establiment totalment gratuïta

Comerços de RosesLa Diagnosi del Punt de Venda és un servei d’assessorament individual als empresaris del sector comerç (restauració no inclosa), amb la finalitat d’analitzar el negoci i identificar els seus punts forts i febles. Com a resultat, es lliura a l’empresari un informe complet, proposant recomanacions que potenciïn la competitivitat de l’activitat.

La diagnosi es realitza a partir de la presa de dades per part d’un tècnic-consultor que visitarà dues o tres vegades el comerç. La diagnosi es concentra en la valoració de set aspectes clau, com són les característiques generals del comerç, l’entorn comercial, la imatges externa de l’establiment, la imatge interna, la gestió del punt de venda, el màrqueting i la comunicació i la política comercial i gestió financera. Com a resultat del treball i de l’anàlisi de les dades i informació recollides, el consultor lliurarà un informe complet amb el resultat de la diagnosi i les propostes recomanades.

El programa, que es desenvolupa en el marc del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista 2014 finançat pel Ministeri de Economia y Competitivitat, és totalment gratuït per als comerciants. Les persones interessades poden sol·licitar la seva diagnosi trucant al Gabinet Tècnic de Comerç de la Cambra (tel. 972 418 535 / 972 418 538), o bé directament a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses. Per a l’admissió de les demandes se seguirà l’ordre de sol·licitud.

Podeu consultar les característiques d’aquest programa en el díptic adjunt: Diagnosi del Punt de Venda