Els cursos de català a Roses seran a partir d’ara trimestrals

Oficina de Català de Roses

Cursos que l’Oficina de Català de Roses ofereix en les modalitats presencial, en línia i combinada

Oficina de Català de RosesEl Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, continua apostant per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció al món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, nivells, modalitats i franges horàries.

L’aprenentatge dels cursos generals s’ofereix en les modalitats presencial, en línia i combinada, i disposa de certificació oficial. A partir d’aquest setembre, l’Oficina de Català de Roses, organitzarà els seus cursos presencials per trimestres i mantindrà un curs intensiu d’estiu, de manera que quedaran els períodes següents:

  • octubre-desembre: matrícules al setembre
  • gener-març: matrícules al desembre
  • abril-juny: matrícules al març
  • juliol: matrícules al juny

Pel que fa a les inscripcions, que es faran el proper setembre, distingim tres opcions:

  1. a) Del 12 al 21 de setembre, estaran obertes les inscripcions als cursos presencials que impartirem a l’Oficina de Català de Roses. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.
  2. b) Del 3 al 21 de setembre, estaran obertes les inscripcions al curs en línia de nivell Superior (C2). Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.
  3. c) Del 3 al 21 de setembre, estaran obertes les inscripcions als cursos del Parla.cat modalitat combinada. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Certificats oficials

Els cursos de l’Oficina de Català de Roses segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Sobre el Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consorci per a la Normalització Lingüística és una institució pública dedicada a la formació i al foment de l’ús de la llengua en tots els contextos de la societat catalana i a facilitar la cohesió social mitjançant l’ús de la llengua.

Oficina de Català de Roses

Per a qualsevol qüestió que vulgueu plantejar o informació que vulgueu ampliar, us podeu dirigir a l’equipament cultural de Ca l’Anita, a la plaça de Sant Pere, núm. 1, de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h. També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del 972 25 39 47 o de roses@cpnl.cat. L’Oficina estarà oberta partir del 3 de setembre, que ens haurem reincorporat després de les vacances d’estiu.