Els egipcis són uns flipats… No, Els Flipats van d’egipcis, voliem dir!

Membres de Els Flipats al davant de la carrossa que es transformarà en una... Piràmide?

La colla de Els Flipats deixen el món de les ovelles, concretament de l’ovella televisiva Shaun, i s’endinsen a l’univers egipci

Membres de Els Flipats al davant de la carrossa que es transformarà en una... Piràmide?
Membres de Els Flipats al davant de la carrossa que es transformarà en una… Piràmide?

De Hippies, de Trancas i Barrancas, de Campanilla o de l’ovella Shaun, disfressa de l’any passat. La colla Els Flipats sempre han escollit personatges molt diversos i diferents entre sí per representar-los a mena de disfressa pel carnaval de Roses.

I enguany sortiran vestits a la desfilades de la festa de disfresses d’egipcis “per cap motiu especial, van ser la primera idea que ens va venir al cap”, va dir Esteban Díaz, un dels cap de colla.

D’aquesta manera transformaran la seva carrossa, que havia estat l’any passat un corral d’ovelles, en una piràmide, “aquesta és la idea”, riu l’Esteban.

els_flipats1120 euros van pagar de quota l’any passat cada integrant de la colla Els Flipats, i 120 € pagarà enguany cada egipci, “i els nens no paguen res, només la disfressa” remarca el cap de colla.

Els Flipats no van demanar barraca per la festa major, així que les despeses del carnaval, uns 2.000 euros, “comptant el lloguer de la nau, el menjar, el beure, la disfressa, la música, la benzina del generador”, se sufraguen de la quota de cada membre i de “la recerca dels patrocinadors”,  assenyala l’Esteban.

A l’igual que l’any passat van pasturar una vintena d’ovelles per l’Avinguda de Rhode per les desfilades del carnaval, enguany seran, també uns vint, els egipcis, flipats, i de bon rotllo, els que passejaran custodiant la seva piràmide.