Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Els empresaris de Roses tornen a regalar 3.000€ en compres per Nadal

Es repartiran 20.000 butlletes per participar en el sorteig  dels 3.000 euros que es durà a terme el 22 de desembre

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus sortejarà 3000€ en compres per Nadal. La iniciativa forma part de la campanya que han posat en marxa els empresaris rosincs amb  motiu de les festes nadalenques i l’objectiu de promoure el comerç local.

La campanya, que s’inicia avui i s’allargarà fins el 19 de desembre,  enguany porta per lema:  “Compra a prop, d’aquí… a Roses” . L’entitat, que agrupa unes 200 empreses del municipi, ha escollit un missatge clar i directe per tal de posar en valor el comerç de proximitat i de reivindicar unes compres nadalenques més sostenibles.

Durant la campanya els comerciants i restauradors adherits a l’Associació regalaran als seus clients una butlleta per cada compra realitzada amb la qual podran participar en el sorteig dels 3.000 euros que es durà a terme el 22 de desembre. Els clients haurà d’omplir la butlleta amb les seves dades i dipositar-la en l‘urna que hi haurà als establiments participants. En total es repartiran 20.000 butlletes. El guanyador tindrà de dos dies per gastar-se els diners en els establiments adherits a l’entitat.

A més, els comerços associats disposaran d’unes bosses de paper, de dues mides, amb el lema de la campanya per oferir als clients.

També es repartiran Cartes dels Reis Mags d’Orient perquè els més petits puguin escriure-hi els seus millors desitjos i després la puguin portar al patge reial.

Vídeo promoció

D’altra banda, s’ha elaborat un vídeo per sensibilitzar als ciutadans de la importància de fer les compres al municipi i contribuir, d’aquesta manera, al manteniment dels establiments. El vídeo es difondrà a través de les plataformes en línia de l’entitat, la televisió local i els cinemes de Roses a partir de l’1 de desembre.

A més, les entrades dels establiments es decoraran aprofitant els avets de Nadal d’anys anteriors amb una imatge unificada amb l’avet de color vermell amb llums blanques i una estrella elaborada per l’Associació.

La decoració dels aparadors es farà, un cop més, en col·laboració amb els alumnes del Cicle Formatiu d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà.