Els escolars de Roses visiten l’Ajuntament

Nens i nenes de 3r curs de l’Escola Montserrat Vayreda amb les regidores Anna Jorquera, Montse Mindan, Sílvia Ripoll i Sívia Useros

Aquesta setmana s’han reprès les visites dels escolars del municipi a l’Ajuntament corresponents al curs 2012-2013. Els primers alumnes a participar-hi, han estat els nens i nenes de 3r curs de l’Escola Montserrat Vayreda, a la qual seguiran a partir d’ara la resta de centres escolars de Roses.

Nens i nenes de 3r curs de l’Escola Montserrat Vayreda amb la seva professora i les regidores Jorquera, Mindan i Useros

Aquesta activitat forma part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius del municipi, i està adreçat a explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració local.

Durant les sessions, es dóna a conèixer als nens i nenes participants com és i com funciona l’Ajuntament. La visita s’inicia a la sala de plens del consistori, allà on es prenen els acords de major importància per al municipi, per continuar després amb un recorregut per algunes de les dependències municipals que integren el consistori, on es mostra als infants les tasques que desenvolupen els diferents departaments

Amb aquestes visites es vol apropar l’Ajuntament als ciutadans més petits, donant-los a conèixer com és i com funciona el govern i l’administració de la seva pròpia població.