Els escolars del Montserrat Vayreda de Roses són rebuts per l’alcaldessa Montse Mindan a l’Ajuntament

Ajuntament de Roses
L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i la regidora d'Ensenyament, Anna Jorquera, en la rebuda que han fet als escolars de 3er del Montserrat Vayreda

Es reprenen les visites dels escolars de Roses a l’Ajuntament corresponents al curs 2015-2016

Ajuntament de Roses
L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i la regidora d’Ensenyament, Anna Jorquera, en la rebuda que han fet als escolars de 3er del Montserrat Vayreda

Aquest matí, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i la regidora d’Ensenyament, Anna Jorquera han rebut a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses als i les  alumnes de 3r curs de l’escola de Primària, Montserrat Vayreda, els qual han estat els primers en participar en la represa de les visites programades dels escolars al consistori rosinc per tal de conèixer el seu funcionament. Visites que properame i en les que, a partir d’ara, seguiran la resta de centres escolars de Roses.

Aquesta activitat forma part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius del municipi, i està adreçat a explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració local.

Durant les sessions, es dóna a conèixer als nens i nenes participants com és i com funciona l’Ajuntament. La visita s’inicia a la sala de plens del consistori, allà on es prenen els acords de major importància per al municipi, on l’alcaldessa ofereix una breu explicació sobre les funcions i funcionament de l’Ajuntament i respon les preguntes formulades pels estudiants.

La visita continua després amb un recorregut per algunes de les dependències municipals que integren el consistori, on es mostra als alumnes les tasques que desenvolupen els diferents departaments.