Els Espais Joves de Castelló d’Empúries ja tenen a punt la Castanyada Popular

Castanyada Popular a Castelló d’Empúries

Una castanyada avui, 31 d’octubre, a Castelló d’Empúries i una altra diumenge, 3 de novembre, a Empuriabrava organitzarà té previst organitzar el jovent de la Vila

Ja fa anys que els Espais Joves del municipi són els encarregats de dinamitzar les castanyades del poble. Enguany també torraran castanyes, i ho faran aquesta tarda, dia 31 d’octubre a les 17 hores  a la Sala Municipal de Castelló, diumenge, 3 de novembre a les 15.30 hores, al Casal Cívic de Comercial Alberes, a Empuriabrava.

Tant avui dijous com el proper diumenge hi haurà castanyes i begudes per a tothom acompanyades d’animació infantil.  El grup Els Trambòtics seran els encarregats d’amenitzar la festa a Castelló mentre que, a Empuriabrava,  les castanyes es pairan saltant als inflables.

Segons el regidor de joventut, Jaume Planella, “es tracta d’una proposta ja tradicional dins el calendari d’activitats dels Espais Joves que té molta participació fet que valorem molt positivament  perquè és una acció comunitària oberta a tothom, sobretot als més petits de la casa”.

Aquesta activitat impulsada pel jovent de Castelló d’Empúries, es veurà recompensada amb una escapada al Pavelló del pànic de Vilamalla el dissabte 9 de novembre, una excursió terrorífica exclusiva per a ells.
Cal destacar, però, que per tal de poder anar es necessari inscriure’s prèviament als Espais Joves.