Programa Reallotgem

Els finalistes de totes les edicions de la Ruta de les Tapes de Roses, guardonats amb un diploma

El distintiu consisteix en un diploma on figura l’edició de la Ruta de les Tapes corresponent a cada cas, el nom de l’establiment, la tapa presentada i la posició assolida (primera, segona o tercera)

Avui s’inicia el lliurament de diplomes per a tots els establiments que han resultat finalistes en alguna de les edicions de la Ruta de les Tapes realitzades fins al moment. D’aquesta manera, es reconeix la qualitat i la creativitat dels restauradors del municipi que han estat escollits per públic i jurat com a segons i tercers classificats en les votacions a la millor tapa de cada any.

El distintiu que a partir d’avui distribuirà l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, consisteix en un diploma on figura l’edició de la Ruta de les Tapes corresponent a cada cas, el nom de l’establiment, la tapa presentada, i la posició assolida (primera, segona o tercera) en la votació a la millor tapa d’aquella edició. El diploma es presenta emmarcat, de manera que els restauradors que així ho desitgin, puguin exhibir-lo en el seu establiment. 

El lliurament de diplomes a tots els finalistes, és doncs una novetat que s’introdueix en aquesta edició 2022, però que s’aplica de forma retroactiva als nominats de cadascuna de les edicions realitzades fins al moment, des de l’any 2016. 

Els establiments que en els propers dies rebran el seu distintiu són els següents: 

  • Edició 2016

VOT POPULAR
Guanyador: Restaurant L’Olivar – Tapa: Timbal l’Olivar
2n finalista: Restaurant Casa Paco- Tapa: Milfulls de morcilla
3r finalista: Can Ramonet- Tapa: Boletus incorruptus 

  • Edició 2017

VOT POPULAR
Guanyador: Can Ramonet – Tapa: Desconstrucció de l’escudella
2n finalista: Gozos Mundanos- Tapa: Mar i muntanya de Gozos Mundanos
3r finalista: Falconera –Tapa: Socarrat 

  • Edició 2018

VOT POPULAR
Guanyador: Gozos Mundanos – Tapa: Risotto cremós de ceps, espàrrecs verds i tòfona
2n finalista: Restaurant L’Olivar – Tapa: Filetet de cansalada a l’antiga amb ajoatado
3r finalista: 1935 Hotel & Apartaments – Tapa: Coca de l’hort amb formatge de cabra

 VOT PROFESSIONAL
Guanyador: Can Cervera – Tapa: Bao amb porc d’Avinyó
2n finalista: Salmarina – Tapa: Sèpia amb mandonguilles i hummus de pèsols
3r finalista: Gozos Mundanos – Tapa: Risotto cremós de ceps, espàrrecs verds i tòfona

  • Edició 2019

VOT POPULAR
Guanyador: Gozos Mundanos – Tapa: Paella de patata trufada, ceps, rovell d’ou, foie i salsa de rostit
2n finalista: 1935 Cafè Bistrot by Terraza – Tapa: El mar i la muntanya amb cacau del 35
3r finalista: Can Cervera – Tapa: Simfonia de boletus amb pulled de vedella 

VOT PROFESSIONAL
Guanyador: Salmarina – Tapa: Sarandonga, un arroz con bacalao
2n finalista: Gozos Mundanos – Tapa: Paella de patata trufada, ceps, rovell d’ou, foie i salsa de rostit de carn
3r finalista: Toto’s – Tapa: Parmentier de vedella 

  • Edició 2021

VOT POPULAR
Guanyador: Spaguetteria La Cosa Nostra – Tapa: Crepes de seps i trufes
2n finalista: Restaurant Rosa– Tapa: Filet de tonyina vermella
3r finalista: La Taperia – Tapa: Delícia de porc 

VOT PROFESSIONAL
Guanyador: Restaurant Rosa – Tapa: Filet de tonyina vermella
2n finalista: El Cerdanya – Tapa: La galta del Cerdanya
3r finalista: Sidreria Txot’s Roses –Tapa: Calamar de potera amb tinta