Nadal a Roses

Els Flipats són uns viciosos del Candy Crush i ho demostraran al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Els Flipats del Carnaval de Roses són uns viciosos del Candy Crush

La colla Els Flipats aniran d’un personatge que veuen al dia milions de persones al món, de la nina de Candy Crush

Carnaval de Roses 2015
Els Flipats del Carnaval de Roses són uns viciosos del Candy Crush

‘Amigos para siempre lailolailolaaaa’ no es van cansar de cantar l’any passat durant les desfilades del Carnaval de Roses en tribut a ‘Los Manolos’, grup barceloní que va saltar a la fama mundial coincidint amb els Jocs Olímpics de Barcelona.
La colla Els Flipats, com dèiem, no es van cansar de cantar aquella cançó durant el carnaval, però un cop acabat “a otra cosa mariposa”.

I aquesta altra cosa és “la nina del Candy Crush, el joc en el que tot el món juga, ja que és un vici, i com que ningú s’havia disfressat d’això hem decidit disfressar-nos d’aquesta nina, que és original”, va afirmar la Lisa Gómez, una cap de colla de Els Flipats.

I la carrossa anirà plena de caramels del joc on la principal protagonista de la decoració serà “aquesta nina i la via del tren que surt a la pantalla principal del joc”.

Una decoració de la carrossa, així com totes les despeses del Carnaval de Roses, que surt de la quota que paga cadascun dels membres de la colla, ja que mai, en la seva curta vida com a colla, Els Flipats han sol·licitat Barraca durant la Festa Major de la Vila. Així, les 17 persones que es disfressaran amb aquesta colla, “si fa o no fa el mateix nombre que l’any passat, ja que som una colla bastant familiar”, pagarà cadascuna “120 euros, menys els tres nens que tenim que paguen 50 euros”, la qual cosa dóna com a pressupost 1.830 euros per pagar el menjar, el beure per als quatre dies de carnaval, “inclosa la modista, però no l’arrossada, ja que no podem anar”, va explicar Gómez.

Els Flipats estan contents perquè els ha tocat sortir a la desfilada amb el número 34 i assenyalen que els dóna igual fer un sorteig o tres per decidir el torn de sortida a la passada.

I parlant de passada ara només queda esperar a que arribi el Carnaval per saber que faran Els Flipats, si desfilar o jugar al Candy Crush, o totes dues coses?