Els ‘Gorditos Team’ de Roses es donen a conèixer a la sortida del Ralli Maroc Challenge des de La Nucia, Alacant

Gorditos Team de Roses
Sergi Cayuela i Josep Lluís Martos, els 'Gorditos Team', a la sortida del Ralli des de La Nucia

Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela es disfressen de Pare Noel a la sortida del Ralli rebent l’aplaudiment de tots els assistents

Gorditos Team de Roses
Sergi Cayuela i Josep Lluís Martos, els ‘Gorditos Team’, a la sortida del Ralli des de La Nucia

No hi ha dubte que Roses es coneguda, ara, la població de La Nucia, Alacant. Sergi Cayuela i Josep Lluís Martos van donar que parlar ahir a la sortida del Ralli Maroc Challenge. I ho van fer disfressats de Pare Noel. Una iniciativa carnavalera que van tenir tots dos rosincs i va obtenir el reconeixement i aplaudiment de tots els espectadors que van viure ahir, en primera persona, la sortida del Ralli Maroc Challenge des de la població alacantina.

“La penya ha flipat, hem estat els únics que hem anat disfressats i a la gent l’ha agradat molt, ja que ens ha aplaudit una barbaritat”, va assenyalar Martos, conegut per tothom a Roses com en Popi, el qual va manifestar quehan estat els millors 11 euros invertits que és els que ens ha costat el dos vestits de Pare Noel en un ‘Xino’.

Tots dos rosincs, al voltant de les 9 del vespre ja hi eren al port de Motril amb les targetes d’embarcament a l’espera de passar la certificació del seu cotxe per poder pujar-lo al ferri que entre les 7 i les 8 d’aquest matí, és a dir, en aquest moments , hauria d’haver arribat a Nador, el Marroc.

“En Sergi i jo estem molt contents i de puta mare, amb moltes ganes que comenci el ralli de veritat”, va confessar ahir a la nit en Popi.