Els Gorditos Team de Roses pugen a la 3ª posició del ralli solidari Tunisie-Challenge

Els Gorditos Team de Roses celebrant el tercer lloc de la general aconseguit al ralli Tunisie-Challenge

Un èxit esportiu dels membres de l’equip Gorditos Team de Roses que no han pogut arrodonir amb el repartiment de pilotes que volien entre la mainada de Tunísia

Després de la penúltima etapa, que a causa de problemes mecànics van perdre el liderat, el pilot José Luís Martos i el copilot Sergio Cayuela, de l’equip Gorditos Team de Roses, es van saber sobreposar per guanyar la cinquena i última etapa del ralli solidari Tunisie-Challenge per aconseguir pujar a la tercera posició del podi de la general.

Un èxit esportiu que “malauradament no hem pogut completar amb una gran donació de pilotes. El motiu que aquest ralli és mol diferent al del Maroc-Challenge, ja que si al Marroc passaven contínuament per poblacions i ens aturàvem per donar pilotes, en aquest ralli de Tunísia la majoria del recorregut transcorria pel desert, i en les poques escoles que trobàvem, en estar en horari lectiu, tampoc ens permetia pilotes i molt menys poder fer fotos per immortalitzar l’acte”, han explicat els Gorditos Team, que han afegit que a tot i això “s’ha d’afegir que actualment estan fent el Ramadà i l’activitat no és tan intensa que la resta de l’any”.

Gorditos Team de Roses
Sergio Cayuela, del Gorditos Team de Roses, donant una pilota a un nen de Tunísia

El tercer esglaó del podi ha estar per a en Martos i Cayuela un regal. Com un regal hagués estat quedar desens de la general, “perquè nosaltres venim a passar-ho bé i a repartir pilotes, no a guanyar. I passar-ho bé ho hem aconseguit escreix, no així el de donar moltes pilotes”, han assenyalat en José Luís i en Sergio.

Un cop finalitzat el ralli Tunisie-Challenge, als Gorditos Team els queda una única cosa: arribar a Roses.

Exit mobile version