Els ‘Gorditos Team’ es veuen obligats a abandonar el Ralli Maroc Challenge

Gorditos Team de Roses
Els mecànics no van poder solucionar els greus problemes que patia el cotxe dels 'Gorditos Team en topar amb una pedra

Els mecànics no poden solucionar completament l’avaria del cotxe i el més sensat és que els ‘Gorditos Team’ girin cua cap a Espanya

Gorditos Team de Roses
Els mecànics no van poder solucionar els greus problemes que patia el cotxe dels ‘Gorditos Team en topar amb una pedra

La topada que van tenir el passat dimarts contra una pedra que va fer malbé el càrter i el pont de la direcció no s’ha pogut solucionar del tot, almenys per a que els ‘Gorditos Team’ de Roses, Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, puguin circular de manera segura.

Per tant no poden continuar en el Ralli davant la “possibilitat de tornar a quedar-nos tirats, el que hagués suposat un desastre major”, van explicar Martos, en Popi i Cayuela.

Així que l’aventura solidària dels Gorditos Team pel desert del Marroc es va acabar ahir, tot i que “el material que pensàvem lliurar en Merzuaga l’anirem distribuint en el nostre camí de tornada per les escoles de les poblacions mes necessitades ,intentat també que, d’aquesta manera es beneficiïn mes nens”, van assegurar els Gorditos Team. Una bona decisió pensant primer en la seva seguretat i després en quant al lliurament del material “pensem que els nostres companys de Ralli ja porten material suficient per lliurar en Merzuaga, així que l’aventura com del Ralli Maroc Challenge ha acabat, però no la humanitària per part nostra”.

El objectiu principal dels Gorditos Team és arribar a Nador, la sortida del Ralli des del Marroc, per “amb un ferri tornar cap a Motril, Granada” van dir.

Mentrestant el president del Motor Club Tocats pels Clàssics, Rafa Ortiz, entitat que els donava cobertura logística des de Roses viatjava a Granada per recollir-los.
Però un cop en Granada, Sergi Cayuela va notificar a Ortiz que “el vaixell no ens portarà a Granada, sinó a Almeria”, per la qual cosa el president del Motor Club Tocats pels Clàssics va assegurar que “m’arribaré fins allà, total està a un tir de pedra”.

Els ‘Gorditos Team’ de Roses està previst que arribin demà divendres a primera hora a Almeria, on ja hi serà Ortiz, el qual els recollirà amb el seu vehicle per tornar cap a Roses, i el cotxe amb el que Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela han participat sembla que de moment es quedarà a la població andalusa. “Ens posarem en contacte amb la nostra assegurança per a que se’l emportin cap a Roses, tot i que encara no hi ha res definitiu de com farem la tornada cap a Roses”, van assenyalar des de l’equip dels Gorditos Team.