Els Gorditos Team fan entrega d’uns 700 llitres de llet a Càritas Roses

Els Gorditos Team amb representants de l'Ajuntament de Roses, de Càritas i del Carrefour Market amb la llet i galetes donades sobre el cotxe que es va avariar impossibilitant anar al ralli solidari Maroc Challenge

700 llitres de llet dels Gorditos Team i 150 paquets de galetes donats pel Carrefour Market destinats a ajudar a les famílies més necessitades de Roses

Els Gorditos Team amb representants de l’Ajuntament de Roses, de Càritas i del Carrefour Market amb la llet i galetes donades sobre el cotxe que es va avariar impossibilitant anar al ralli solidari Maroc Challenge

Per quart any consecutiu l’equip dels Gorditos Team, format per Josep Lluís Martos i Sergio Cayuela, anaven a participar al Ralli Maroc-Challenge per ajudar als infants més necessitats del país nord-africà. Però, uns problemes amb el vehicle amb el que participaven els va impedir ni tan sols poder arribar a la ciutat marroquina de Nador per fer les pertinents verificacions.
Tot i això, el material destinat als nens i nenes del Marroc es va distribuir entre la mainada mitjançant l’equip de suport dels Gorditos Team format per en Rolando i Ricardo, que a bord d’un 4×4 van poder repartir tot el material.
Però, els Gorditos Team, tot i no participar, han decidit “amb els diners que teníem per participar en el ralli destinar-los a fer una compra solidària a benefici de Càrites, que ha consistit en dos palets de llet, que és un aliment de primera necessitat”, ha afirmat Martos.
Dos palets de llet (que suposa al voltant de 700 litres) que els Gorditos Team van fer entrega ahir als representants de Càritas Roses, Enric Ferré i Pere Bohigas, en un acte que es va portar a terme a les portes del Carrefour Market, amb els quals l’entitat humanitària engrossirà l’estoc del Centre de Distribució d’Aliments per ajudar als més necessitats.
“Ha estat un començament de l’any immillorable”, va manifestar el president de l’entitat beneficiaria, Enric Ferré, “perquè tot i que encara tenim aliments de l’últim Gran Recapte, la llet sempre es benvinguda, tant pels infants com per la família sencera”.

Un gest com el que van tenir ahir els Gorditos Team amb Càrites, i que es va ser molt ben valorat per Ferré en assenyalar que “és important que la societat estigui mentalitzada en que hi ha gent que ho passa malament i que això es tradueixi en donacions directes com aquesta cap a Càritas, perquè al darrera tenim uns serveis dirigits a moltes famílies que no ho passen del tot bé ”.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que juntament amb el primer tinent d’alcalde, Juan Manuel Fernández, i el regidor de Turisme, Félix Llorens, van ser testimonis d’aquest acte solidari, va assegurar que “la voluntat dels Gortitos Team per ajudar als demés queda palesa en aquest acte, ja que tot i no poder anar al Ralli Maroc Challenge, els diners no són per a ells, sinó per ajudar als que ho necessiten, i en aquest cas han pensat en Càrites i en la gent que està més necessitada”.

Carrefour Market: 150 paquets de galetes per als més necessitats

El Carrofour Market de Roses és un centre comercial d’alimentació que es caracteritza per impulsar iniciatives per recollir aliments per als que ho necessiten. Recordem, per exemple, l’Operació Quilo que van portar a terme els anys 2016 i 2017.

I ara, la gerent d’aquest hipermercat de Roses, Dolors Argelés, ha volgut sumar al Carrefour a l’acte solidari dels Gorditos Team “donant 150 paquets de galetes perquè sempre que ens demanen qualsevol tipus de col·laboració envers als que ho necessiten sempre estem predisposats a ajudar, ja que és molt important fer-ho”.

A Roses els Reis Mags també han vingut, a part de molts regals, carregats de solidaritat.