Els Gorditos Team han sortit aquest matí des de Roses per disputar el ralli solidari Maroc-Challenge

Gorditos Team de Roses
Josep Lluís Martos, al volant, i Sergi Cayuela sortint des de Roses en direcció al Marroc

Els Gorditos Team, amb Josep Llúis Martos i Sergi Cayuela, condueixen un Ford Sierra per disputar el ralli al Marroc

Gorditos Team de Roses
Els Gorditos Team (de negre) a la plaça Catalunya de Roses acompanyats d’amics i autoritats

Els Gorditos Team, equip de rallis de Roses composat pel pilot Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, han sortit aquest matí des de la plaça Catalunya a bord d’un Ford Sierra “preparat” per participar al Ralli Maroc-Challenge, una prova solidaria, que és tota una aventura i com té com a missió principal ajudar a les poblacions que es trobaran al mig del desert, que és per on transcorre el ralli.

Martos ha confessat poc abans de posar-se al volant que es trobava “en un moment estrany, tinc una sensació d’emoció, d’inquietud, que suposo que quan munti al cotxe se’m passarà, i que quan tornem poder explicar el bé que ens hom hem passat, i la bona sensació d’haver anar al Marroc a ajudar a la seva gent”.

Per la seva banda, Cayuela, en to de broma, tot i que la tensió del moment de partir a fer uns 7.000 quilòmetres entre arribanr al Marroc i la disputa del ralli potser ananva per dins, ha assenylat que “jo l’única preocupació que tinc es a veure qui dels dos fa els ronxets més grans a l’hora d’anar a dormir”. Més seriosament ha dit que “anem a viure una aventura, a viure una experiència descobrint noves cultures”.

Gorditos Team de Roses
Josep Lluís Martos, al volant, i Sergi Cayuela sortint des de Roses en direcció al Marroc

Passaven uns 10 minuts de les 12 del migdia quan han marxat amb el cotxe ple de pilotes de futbol, “per donar i que pugin jugar a futbol”, amb la previsió d’arribar a La Nucia, Alcacant, “on demà hem de fer les verificacions”. Un cop passades les verificacions aniran fins a Motril, per anar en ferry fins a Nador que es a on començarà el ralli el dia 6 de desembre.

Cal destacar que l’organització del ralli posarà en circulació un camió de gran tonatge amb material per repartir per la població de les aldees del desert del Marroc.

Seguir l’aventura de Gorditos Team pel Facebook

L’aventura de Sergi i Josep Lluís, els Gorditos Teams en el ralli Maroc Challenge es podrà seguir pel Facebook, posant Gorditos Team Tramuntana Desing.