Els Independents per Sant Pere Pescador denuncien que l’Ajuntament no suspengui les taxes d’ocupació

Sant Pere Pescador
Grup d'Independents per Sant Pere Pescador

El govern de Sant Pere Pescador (Junts) va votar en contra de la moció presentada pel grup de l’oposició, Independents per Sant Pere, per a suspendre i condonar les taxes d’ocupació de via pública per l’exercici 2021

En el darrer ple ordinari de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador el grup d’Independents per Sant Pere va presentar una moció per a suspendre i condonar per l’exercici 2021 les taxes d’ocupació de la via pública als establiments de bar i restauració fins que no es retorni a la situació de normalitat.

El govern (Junts per Sant Pere govern va votar en contra de la mesura que segons la portaveu d’Independents per Sant Pere Pescador, Núria Quintana, “és una mostra clara que el govern no reconeix la realitat dels restauradors del municipi” per afegir que “ara és el moment d’estar al costat d’aquells que ho estan passant malament a causa de la crisi sanitària”.

En un altre punt del ple, l’equip de govern també va tombar la proposta d’Independents per Sant Pere Pescador perquè els plens municipals es poguessin gravar.
En aquest sentit, Quintana va manifestar que “ara que l’accés als plens és més complicat, hem de fer més que mai un gest de transparència i facilitar el màxim possible tota la informació dels plens municipals a la gent de Sant Pere Pescador”.

El ple si que va aprovar, per unanimitat, la proposta de bases reguladores per ajuts als sectors d’activitat econòmica, que té com a objectiu ajudar a afrontar la situació derivada de l’afectació econòmica derivades de les restriccions per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19.

Aquestes ajudes estaran subjectes a la limitació pressupostària, tenen caràcter voluntari i eventual, i no generen cap dret a l’obtenció d’altres ajuts en anys posteriors.