Els informadors turístics de Roses reben formació sobre el Parc Natural del Cap de Creus

Parc Natural del Cap de Creus
Ahir va tenir lloc la sessió de formació a Roses

El Parc Natural del Cap de Creus ofereix en total 3 sessions per formar-se al personal d’informació de les oficines de turisme de l’àmbit del Parc

Els informadors i informadores de Turisme de Roses van participar ahir en la primera de les sessions de Presentació del Parc Natural de Cap de Creus. L’objectiu d’aquesta formació és la de donar a conèixer els valors, l’àmbit i les peculiaritats del Parc a aquell personal encarregat d’atendre i facilitar informació a visitants i turistes.

El Parc Natural del Cap de Creus oferirà en total 3 sessions d’aquestes característiques, adreçades totes elles al personal d’informació de les oficines de turisme de l’àmbit del Parc. L’activitat consisteix en una xerrada de presentació on s’expliquen els valors, l’àmbit i la informació del parc. També es presenten els diferents materials informatius dels quals disposa  i s’atenen tots els dubtes o comentaris que puguin plantejar els participants.

Ahir dimarts, va tenir lloc la primera sessió a Roses (es realitzarà una altra el dia 16 de juliol), mentre que avui l’activitat es desenvolupa a Llançà.

En el cas del personal d’informació turística de Roses, aquests estan duent a terme diferents formacions des de l’1 de juliol, centrades en els principals atractius i punts d’interès turístic de la població i rodalies, a fi de què disposin del màxim d’informació i referències i puguin oferir una atenció òptima als usuaris que acudeixen a l’oficina de Turisme en busca d’assessorament i informació.