Els joves de Roses es fan seva la campanya ‘Per Carnaval no tot s’hi val!’

Carnaval de Roses
Foto-muntatge d'una de les escenes enregistrades per Almanegra Audiovisual del video clip de la campanya ‘Per Carnaval no tot s’hi val’

La campanya ‘Per Carnaval no tot s’hi val!’ de 2019 se presentarà públicament aquestes setmana

Carnaval de Roses
Foto-muntatge d’una de les escenes enregistrades per Almanegra Audiovisual del video clip de la campanya ‘Per Carnaval no tot s’hi val’

Durant aquest dies l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses està preparant la setena campanya de sensibilització ‘Per Carnaval no tot s’hi val!’, amb la qual vol es conscienciar als joves, principalment dels perills que comporta abusar de l’alcohol, així com consumir substàncies estupefaents durant la festa de disfresses.

Una campanya institucional que ha esdevingut tot un èxit durant aquests darrers anys, ja que els casos de nois i noies atesos al CAP de Roses per abusar de l’alcohol o consumir drogues ha baixat substancialment.
Aquesta acció preventiva va ser impulsada per  l’Ajuntament de Roses ara fa 7 anys (2013), “però que volem continuar amb l’objectiu que siguin els joves els que se la facin seva i que ajudin, així, a conscienciar a la resta de jovent sobre els perills que pot comportar beure en excés o ingerir substàncies estupefaents”, ha manifestat la regidora de Joventut, Anna Jorquera.

I per aquest motiu, del càsting musical que va portar a terme el consistori rosinc al passat mes de desembre “vam agafar a tots els joves, als que sabien cantar i als que no, perquè volem que hi participi tothom”, ha significat Jorquera. I en aquest desig que hi participi el jovent, l’Àrea de Joventut va fer una crida entre els joves de la Vila per participar en un videoclip a principis d’aquest mes de febrer.

Un vídeo del qual se’n fa càrrec de la seva gravació i edició la productora de Roses, Almanegra Audiovisual, i del qual una de les seves escenes van gravar en Jona Fernández i l’Anna Arjol amb els joves protagonistes a la plaça Catalunya de la Vila. Gravació a la qual ViladeRoses va tenir l’oportunitat, casualment, de ser-hi present.

Un treball audiovisual que els seus responsables no van desvetllar cap detall degut a que la campanya ‘Per Carnaval no tot s’hi val!’ es presentarà públicament aquesta mateixa setmana , tot i que l’escena que es va gravar a la plaça Catalunya va ser molt espectacular, com es pot intuir en el foto-muntatge que il·lustra aquest text.